“MINA JE STO POSTO PRIRODNA!” Devojku Ognjena Amidžića RAZAPELI na društvenoj mreži, voditelj morao da reaguje

 “MINA JE STO POSTO PRIRODNA!” Devojku Ognjena Amidžića RAZAPELI na društvenoj mreži, voditelj morao da reaguje

Ognjen Amidžić, posle dva meseca od razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, našao je novu ljubav i to sa voditeljkom Minom Naumović, koju je i zaposlio u svojoj emisiji, gde ima segment “Pazi Mina”.

Iako su se trudili da vezu sakriju od javnosti, pre dva meseca potvrdili su da su zajedno, ali voditelj nije želeo da previše priča o tome.

– Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo – rekao je tada Ognjen.

On je u međuvremenu objavljivao zajedničke fotografije sa Minom, ali nikada nije komentarisao njihovu vezu. Ipak, sada je odlučio da otkrije šta je ono što ga je privuklo kod koleginice.

Naime, Mina je na Instagramu objavila selfi, a kada su krenuli komentari da je “plastična”, oglasio se Ognjen i rekao da je njegova devojka prirodna

– I dodao bih, verovali ili ne, 100 posto prirodna. Ni 1 posto gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu – napisao je Ognjen ispod njene fotografije.

Neki od pratilaca su ga pitali da li je moguće da Mina nije radila usta, a on je i na to odgovorio.

– Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100% – rekao je voditelj, napisao je voditelj ali mu ni na to nisu ostali dužni odgovora.

 Ne tresi gluposti, sva je plastika. Sva i oči, nos, usta, sva… Danijela nije bila. Sva je plastika i nemoral – jedan je od komentara.