MILOJEVIĆ OČAJAN: Fali nam OVAJ igrač, sa njim bi bila drugačija slika

 MILOJEVIĆ OČAJAN: Fali nam OVAJ igrač, sa njim bi bila drugačija slika

Foto. MN Press

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević sumirao je utiske sa poslednje pripremne utakmice u Antaliji protiv Austrije Luštenau (3:2).

– Sadržajna utakmica… Na početku smo bili izuzetno nadmoćni, ali to nismo krunisali golom, potom smo iz predostrožnosti menjali i rotirali, kako igrački, tako i poziciono, pa je onda to delovalo nestabilno u periodima. Ipak, dobro je pripeme završiti pobedom, ali i time da su svi dobili minute, tako da imamo jasnu sliku ko može, a ko mora još da radi. Mnogo dobrih situacija i prilika, što me raduje, jer na tome radimo. Nema opravdanja, ali sa igračima koji nisu klasični centarfori, a igrali su kao najistureniji sam zadovoljan u smislu kako su odgovarali zadacima, ali sa jednim klasičnim napadačem, to bila drugačija slika i više postignutih golova. Zalaganje, trčanje i odnos prema igri je za svaku pohvalu – istakao je Milojević.

Strateg crveno-belih se dodatno osvrnuo na kasrovsku situaciju.

– Zadovoljan sam time što je većina igrača zdrava. Bilo je sitnijih povreda koje je prouzrokovao tvrđi teren u Turskoj, ali da ne kukamo sad. Nema krupnih povreda koje igrače mogu da odvoje od terena duže vreme, a generalno sam zadovoljan svim urađenim na pripremama, osim onih 45 minuta protiv Ludogoreca – poručio je Milojević.