MILJENIK GROBARA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Bilo je VELIKIH NEPRAVDI u Partizanu!

 MILJENIK GROBARA NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Bilo je VELIKIH NEPRAVDI u Partizanu!

Jedan od miljenika “Grobara” je svakako i golman Partizana Nemanja Stevanović, koji je skoro izjavio da bi voleo da ostane u Humskoj do kraja karijere. U intervjuu koji je ovaj golman dao za “Žurnal” istakao je da bi time time bile ispravljene sve “nepravde” koje je doživeo u svom voljenom klubu.

– Želim da završim karijeru u Partizanu, to ljudi u klubu znaju. Voleo bih da svake godine igramo evropsko takmičenje, to je veliki uspeh – poručio je čuvar mreže za “Žurnal”.

Stevanović takođe deli mišljenje navijača da nikada nije dobio pravu šansu na golu crno-belih, pa ni posle sjajnih odbrana u finalu Kupa Srbije 2017. godine, kada je u finalu u Humskoj poražena Crvena zvezda – 1:0.

– Nepravda! Eto, kad sam u Partizanu, posle finala kupa i pobede nad Crvenom zvezdom pola godine bio u drugom planu i morao na pozajmicu u Rad, sa svega 11 bodova?! Bilo ih je i kasnije, ali… –  istakao je Nemanja Stevanović.

Podsetimo se, 29-godišnji golman je u mlađim kategorijama nastupao za Jedinstvo iz Malog Zvornika i Rad, seniorsku karijeru je počeo u ekipi BASK-a, a transfer u Partizan 2016. godine zaslužio je briljantnim odbranama na golu Čukaričkog tokom četiri sezone (2012-2016).

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *