MILJANA PREVRŠILA SVAKU MERU: Kamere uhvatile kako u emisiji uživo KONZUMIRA NEDOZVOLJENO! (VIDEO)

 MILJANA PREVRŠILA SVAKU MERU: Kamere uhvatile kako u emisiji uživo KONZUMIRA NEDOZVOLJENO! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Miljana Kulić sinoć je ponovo gostovala u emisiji “Narod pita”, a u prekoputa nje sedeo je otac njenog deteta Ivan Marinković. 

Emisija je bila burna i emotivna, a ideja je bila da Miljana i Ivan pred kamerama pokušaju da reše sve sukobe koje godinama gomilaju. 

Iako se činilo da je Ivan sa njihovim sinom Željkom tokom boravka u “Zadruzi 6” ostvario blizak odnos, kakav otac i sin i treba da imaju, idila je kratko trajala, barem prema Miljaninim izjavama. 

Miljana Kulić, Ivan Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Nakon izlaska iz rijalitija, mali Željko proveo je nekoliko dana kod oca u Beogradu, dok je Miljana u to vreme bila na odmoru u Italiji sa, sada već bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom. 

Miljana i Ivan su proslavili sinu rođendan, i sve je delovalo kao da su konačno pronašli zajednički jezik, te da će uspeti u zajedničkom odgajanju deteta iako nisu u emotivnoj vezi. Ipak, Miljana je onda na svom Instagramu objavila prepisku sa Ivanom, koji ju je ostavio bez odgovora kada ga je upitala može li da pričuva dete jer je njena majka u bolnici. 

Ivan je potom i medije šokirao izjavom koju je dao za “Alo”: 

Željko Kulić, Ivan Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Miljani ne dajem na značaju. Imam preča posla, pakujem se za more i u gužvi sam – rekao je Ivan nakon čega je usledilo pitanje da li viđa malog Željka, a on je prekinuo vezu. 

Ipak, sinoć je tokom emisije postupak Kulićeve uspeo da skrene pažnju gledalaca sa ove veoma važne teme. Naime, kako se vidi na jednom od snimaka koji kruži društvenim mrežama, Miljana je usred programa uživo, dok je razgovarala sa gledaocem putem telefona, čoveku iz publike koji je sedeo iza nje doturila svoju čašu kako bi joj on iz limenke sipao pivo!

Miljana Kulić
Foto: Instagram printscreen/samoposmatramo1

Korisnici mreža i gledaoci “Zadruge” oštro su osudili ovaj Nišlijkin potez, a ona se na ovu temu još uvek nije oglasila. 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da kamera uhvati Miljanu kako konzumira alkohol u trenucima kada to nikako nije poželjno, a ni dozvoljeno. Ne tako davno, Miljana se snimala na prednjem sedištu automobila koji je u tom trenutku vozio Bebica, a dok je pevala i snimala se, pila je pivo. Na istom snimku vidi se i njen sin Željko koji je sedeo pozadi, i nije bio vezan sigurnosnim pojasom, te je Kulićeva prekršila Zakon o bezbednosti u saobraćaju, a u pitanju je ozbiljan prekršaj, budući da prema našem zakonu deca koja još nisu napunila 5 godina moraju da sede u auto-sedištima, deca između 5 i 12 godina da imaju podmetače za sedište, tj. bustere, te da moraju biti vezani.

Miljana Kulić
Foto: Instagram printscreen/miljana__kulic_official

Takođe, zakon predviđa da deca koja su mlađa od 12 godina ne smeju sedeti na prednjem sedištu, već isključivo na zadnjem i obavezno moraju biti vezana pojasem.

Kazne dostižu i 120.000 dinara za nepoštovanje ovog zakona. 

Miljana Kulić
Foto: Instagram printscreen/miljana__kulic_official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.