MILJANA POČELA DA PRODAJE! Evo kako Kulićeva zarađuje nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”!

 MILJANA POČELA DA PRODAJE! Evo kako Kulićeva zarađuje nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”!

Foto: Srbija Danas

Miljana Kulić godinama je živela u rijalitijima i na taj način zarađivala novac za svoje, a potom i za potrebe svog sina Željka (4). 

Ipak, Nišlijka je iz poslednje sezone “Zadruge” diskvalifikovana i nije joj omogućeno da se vrati, kako je to bio slučaj ranije, pa produkcija od nje na sudu potražuje 100.000 evra, kako je propisano ugovorom koji takmičari potpisuju pre ulaska u rijaliti. 

Miljana se nakon izbacivanja iz rijalitija vratila kockanju, pa je u nekoliko navrata uslikana u kockarnicama, a nakon toga je pokušala da se “vrati” pevačkoj karijeri, međutim, ni tu nije bilo preteranog uspeha. 

Miljana Kulić
Foto: TikTok Printscreen

Kako kaže njena majka Marija, Miljaninim novcem raspolaže isključivo ona, a kontroverzna rijaliti učesnica je počela i da se bavi svojevrsnom prodajom. 

– Miljana je do sada prodala tri svoja profila na društvenim mrežama. Ona otvori profil, sakupi 100.000 pratilaca i onda ga proda. I sada je dala oglas za prodaju novog profila, jer njoj to ne treba. Ona smatra da je Instagram jedna velika glupost i da joj ništa ne znači. Nisam ljuta na nju zbog toga, jer tako će samo da zaradi novac – kaže Marija, ali ne želi da otkriva koliko Miljana na taj način zarađuje.

Marija Kulić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Novac koji je Miljana zaradila u rijalitiju je na sigurnom, u banci. A novac koji zarađuje od nastupa ja uzimam i ulažem u posao s apartmanima koji smo pokrenuli. Kupujemo i izdajemo apartmane na jednoj planini, ali to ne reklamiramo jer nema potrebe. Planiramo da uložimo i u kamione i autobuse za prevoz robe i putnika. Sve je pod kontrolom dok sam ja živa, a Miljana ništa od tog novca ne traži – kaže Marija za “Informer”. 

Miljana Kulić učesnica “Zadruge 7 – Elita”

Kako je naš portal prvi objavio, Miljana Kulić prva je poznata učesnica nove sezone “Zadruge 7 – Elita”. Naša ekipa snimila je Kulićevu ispred zgrade Pink televizije kada je došla na pregovore za novu sezonu, a šta nam je poručila, pogledajte na snimku ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.