“MILJANA MORA DA SHVATI DA SAM JE ZGAZIO KAO OSOBU!” Ivan Marinković bez dlake na jeziku! Poručio joj OVO

 “MILJANA MORA DA SHVATI DA SAM JE ZGAZIO KAO OSOBU!” Ivan Marinković bez dlake na jeziku! Poručio joj OVO

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”, a voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Ivanu Marinkoviću:

– Ako je Miljana loš čovek, akakv si onda ti kad si joj glumio savetnika i lažnog prijatelja, pa si joj pokazao rpavo lice?

– Nisam je ja pozvao u donji dom, ona je sama došla. Ja sam sa njom u tim trenucima prekinuo svaku komunikaciju, ona je došla kod nas, ja nisam promenio mesto. Imali smo neke šale sa njom i bilo nam je zanimljivo. Namerno smo je kao prihvatili, pa smo hteli da vidimo reakciju – rekao je Ivan.

– Puno razloga je bilo zašto sam se prebacila. Htela sam neki mir i pomerila se. Ja sam sa ovim ljudima u dobrim donosima,s a Mićom posebno. Ja prema Zorici nisam promenila ni stav, ni mišljenje, osatle smo u istom odnosu. Sa Anom se desilo i pre toga. On je meni rekao da sam loš čovek – rekla je Miljana.

– Ti si mene nabedila da sam u vezi sa prvim momkom i zato si dobila šta si dobila – rekla je Ana.

– On je pokazao i kakav je čovek i kakav je otac. Rekla sam da želim da se povučem,a on je rekao da me ne daju. Valjda sam mu tad bila okej jer nisam ništa komentarisala. Problem je jer mu se nisam priklonila i nisam njegov pijun – rekla je Miljana.

– Miljana mora da shvati, jedna je od retkih za koju mislim, na početku sam je zgazio kao osobu. Ne jer sam imao nameru, već jer je to izazvala – rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA