“MILJANA MI JE PRETILA, BEBICA JE ZAVRŠIO BOLESTAN ODNOS!” Slađa otkrila sve o vezi sa Nenadom, pa oplela po Kulićima

 “MILJANA MI JE PRETILA, BEBICA JE ZAVRŠIO BOLESTAN ODNOS!” Slađa otkrila sve o vezi sa Nenadom, pa oplela po Kulićima

Foto: ATA Images/YouTube Printscreen/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica ovih dana puni medijske članke svojim turblentnim odnosom sa porodicom Kulić. Osim toga, svi pričaju i njegovom odnosu sa bivšom zadrugarkom, Slađom Lazić

Njih dvoje su podelili zajedničke snimke i fotografije na društvenim mrežama i odmah su krenule spekulacije da su njih dvoje u vezi. Slađa je gostovala u emisiji “Na vezi sa Ivanom“, u video produkciji portala Srbija Danas i u razgovoru sa novinarkom Ivanom Stojanović, otkrila je sve detalje njihovog druženja.

– Bebica je okončao vezu koju je okončao. Ja Bebicu jako volim, on je u “Zadruzi 6” bio moj najbolji prijatelj. Družimo se, jako nam je lepo i ja volim da sam u njegovom društvu. On je dečko kog bi svaka devojka poželela. Drago mi je što je okončao onako bolestan odnos. Vidim da su portali preneli da smo u vezi. Nismo, družimo se kao što smo se družili i u “Zadruzi. Bebica je jednom sa Majom spavao kod mene u krevetu. Mi smo bili trio, dok se on nije pomirio sa Miljanom. Taj odnos je bolestan i drago mi je što je to okončao. Neću prestati da se družim sa Bebicom jer mi odgovara i jako mi prija – rekla je Slađa, a zatim je novinarka pitala da li postoji mogućnost da se među njima razvije nešto više od prijateljstva: 

– Ne bih ništa pričala unapred. Krenuli smo u druženje, nastavljamo tamo gde smo stali u “Zadruzi”. Uvek se iz prijateljstva rodi neka ljubav. Ne bih pričala unapred, ali gotivim da se družim sa Bebicom – rekla je bivša zadrugarka.

Slađa Lazić, Nenad Macanović Bebica
Foto: Instagram printscreen/nenad_macanovic

Novinarka je upitala Slađu da li se plaši Miljanine reakcije ukoliko se upusti u vezu sa Nenadom. 

– Mislim da mi je Miljana već pretila, ali ona je rekla da mi nije pretila. Ja sam to već objavljivala. Ja se ne plašim nikoga, ti znaš da sam ja blindirana. Ne bojim se bivših devojaka svojih sadašnjih drugova, sutra partnera. Ne bojim se nikakvih reakcija. Nakon izlaska iz “Zadruge” meni su pretili njeni fanatici ili ona lično, to nisam otkrila. Pisali su mi: “Ako budeš sa Zolom, ubićemo te, otrovaćemo ti psa, zapalićemo ti kola”. Ja se ne bojim tih negativnih komentara. Ja sam neustrašiva žena – rekla je Lazićeva, a onda je prokomentarisala Bebicin sukob sa porodicom Kulić:

Slađa Lazić
Foto: ATA Images

– Bebica je dosta toga trpeo svesno i iz ljubavi. Kada su ga optužili za neke stvari, neće ni on više da ćuti. Dugo je on bio maltretiran. Voleo je, možda je voli i dalje. Oslobodio se tog odnosa i shvatio je da za njega to nije dobro i da je to bolesno. Što se te situacije tiče, ja sam srećna zbog njega, jer on treba sebi da se vrati i da ne bude u Nišu, već da bude u Beogradu i da nađe normalnu devojku. On je divan dečko i poseduje sve moguće kvalitete da bude partner jednoj devojci. Mislim da je on bio najbolji Miljani, ali ni to nije valjalo. Takve laži pričati za njega i logično je da će se on braniti – rekla je Lazićeva u emisiji “Na vezi sa Ivanom”.

Novinarka je pitala Slađu da li je istina da je uzeo od Kulića 10.000 evra.

– Mislim da je to totalna neistina. On bi meni to rekao. To je totalna laž i to je jako prljavo blaćenje Bebice koji to nije zaslužio od te porodice. Ja ne mogu da verujem da su oni počeli tako otvoren rat sa Bebicom, on je to najmanje zaslužio – rekla je Slađa.

Šta je još Slađa otkrila o ponudi Pinka za ulazak u “Zadrugu 7”, odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem i raskidu sa Zolom, saznajte u video prilofu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.