“MILJANA JE BOLESNA, ZOLA SE IGRA SA NJOM, DA BI JE PONIZIO!” Zadrugari nikad BRUTALNIJI: Kulićeva CRVENELA

 “MILJANA JE BOLESNA, ZOLA SE IGRA SA NJOM, DA BI JE PONIZIO!” Zadrugari nikad BRUTALNIJI: Kulićeva CRVENELA

Zadrugari moraju da biraju između najčasnije i najnečasnije osobe u Beloj kući.

Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Sandri Rešić:

– Ja uvek navodim Đedovića i Anđelu. To su ljudi koji su pokazali da su iskreni i da ne muljaju, niti petljaju. Ovoga puta ću da izdvojim Stefana Karića. Što se nečasnih tiče, to će biti Miljana Kulić, to mi ne liči na nju.

– Najčasnija je Anđela, iskrena je i nije loša. Stefan je dobar, Ša i Anđelo. Što se tiče nečasnih, ima ih dosta, ali ja ću da navedem Zolu. Miljana je bolesna a on se igra sa njom. On se igra sa njom da bi je ponizio – rekla je Dija.

– Po meni je Irma poštena i časna, sa stavom i karakterom i ima svoj stav. Što se tiče nečasnih osoba to je Miljana. To je sve bilo u roku od dvadeset dana. U roku od pet dana, jedan polni organ, pa onda drugi i tako u krug. Treba biti tako jak i sposoban i treba da znaš da barataš sa tim!

– Nečasni su za mene Mima i Gruja na prvom mestu. Gruja je kući ostavio ženu i dve male devočice koje zbog tebe ispaštaju. Časna osoba je Mensur, to nije mogao da istakne jer je bio sa mnom – rekla je Milica kratko.

– Ja ću navesti Miljanu kao nečasnu osobu. Samo sra*a pravi. Za časne ću izdvojiti Marka Đedovića – rekao je Gruja kratko.

– Dobar dan, ja ću navesti Karića. A što se tiče nečasnih, nemam koga, ali ću staviti tu Nikolu Grujića Gruju – rekao je Mensur.

– Jedan jedini, od svih zadrugara, Stefan je neko ko je častan. Stefana svi vole. Kao da je u mom društvu bio, ispao je lojalan i odan i častan prema meni. Ne mogu da verujem da neko toliko vređa kao Viktorija i staviću nju – rekla je Matora.

– Želim da ase izvinim svima, pre svega. Za mene je najčasnija osoba Anđela i najnečasnija je Milica Veselinović – rekla je Mima.

– Ja bih navela Zolu kao nejnečasniju osobu i ljudskih odrona – rekla je Nevena Savić.

– Najnečasnija osoba je Gruja jer je prevario suprugu i izložio decu javnosti. Stefan je častan i pokazo je da je veran i dobar. On je najčasniji, svaka ti čast – rekao je Dejan.

– Boli me ku*ac više, neka svako kaže šta hoće. Na žalost, uradio sam to javno i ja ću da plaćam za to – rekao je Gruja.

– Bebicu ću da nevedem, njegovo ponašanje mi je nekako najponižavajuće. Tvoja promena je evidentna. Imaš napolju devojku koja te čeka i hoću tebe da izdvojim i to je to – rekao je Mateja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Adam Đogani URLAO: u emisiji “Prva sezona je završena! DOSTA! Ostavite više Lunu na miru! Je l’ ste NORMALNI?” Spreman za ULAZAK U ZADRUGU 6