“MILJANA IMA TEMPERATURU 39!” POSTOJI STRAH OD KORONE? Marija ne zna GDE UDARA! Hoće iz kože da iskoči

 “MILJANA IMA TEMPERATURU 39!” POSTOJI STRAH OD KORONE? Marija ne zna GDE UDARA! Hoće iz kože da iskoči

Voditeljka Jovana Jeremić je ovom prilikom u emisiji “Novo Vikend jutro” ugostila njenu majku Mariju Kulić, koja je progovorila i otkrila u kakvom je Miljana trenutno zdravstvenom stanju.

Marija je otkrila da je saznala da je Miljana sinoć imala temperaturu 39 te da se plaši za njeno zdravlje, ali je upozorila sve lekare, da neće Miljanu izvesti iz bolnice dok ne bude bar dva dana dobro, bez temperature, s obzirom da bi trebalo da dobije otpusnu listu u petak:

– Pukla sam! Nemam vremena, žurim u manastir. Okrenula sam se Bogu i veri. Ona je sada dobro, juče je imala temperaturu preko 39. Objasnili su mi da je to sada zbog gljivične infekcije, zbog velike upotrebe antiobiotika. Ja dete ne izvodim iz bolnice sa temperaturom.

– Vodim dete kući da bude bez temperature. Neće ona biti zdrava još mesec dana. Ona leži u infuzijama, a sestre prave selfi sa njom, a meni ne daju da je vidim kako izgleda na 20 metara. Svega mi je preko glave, ne znam kako izdržavam i moja bolest – istakla je Marija.

– Polako, bitno je da je Miljana dobro – rekla je Jeremićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO Marko Đedović u Vikend Specijalu emisije “Između dve vatre” progovorio o TRAGEDIJI: U Zadruzi mu je SAOPŠTENO DA JE UMRLA “Davali su mi lekove, od tada ja nisam više isti!”

Pročitaj još