MILION EVRA KOŠTALO VENČANJE?! Impresivna torta imala 200kg, a Ceca je NASTUPOM U PONOĆ izdominirala

 MILION EVRA KOŠTALO VENČANJE?! Impresivna torta imala 200kg, a Ceca je NASTUPOM U PONOĆ izdominirala

Društvene mreže preplavile su fotografije jedne romske svadbe koja je održana u Pančevu. Svadba je održana pod šatorom, a pevala su neka od naših najvećih imena.

Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Snežana Đurišić, Beki Bekić i Bora Santana samo su neki od izvođača koji su 23. avgusta uveličali slavlje jedne porodice, odnosno svadbu dvoje mladih ljudi koji su se venčali. Kako se navodi, porodice mladenaca su uložile ogroman novac u svadbeno veselje na kojem je bilo čak 1.500 gostiju. Najmanje se štedelo upravo na muzici, pa je Ceca navodno za samo sat vremena pevanja dobila 50.000 evra. Ražnatovićeva se na veselju pojavila posle ponoći, otpevala je svoje najveće hitove, a nakon nje je zapevao i Lukas. 

Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Svadba je napravljena na keju u Pančevu, a priča se da je prisutno bilo oko 1.300 zvanica, i sav trošak ovog gala slavlja navodno je koštalo blizu milion evra. Veliku pažnju je, pored nastupa brojnih izvođača, privukla i neviđena neboderska torta na čak 7 spratova.

Bora Santana
Foto: Instagram printscreen/borasantana
Bora Santana
Foto:instagram printscreen/Bora Santana

Mladenci su, kako se navodi, za ovu tortu koju je radila pančevačka poznata poslastičarnica dali nešto više od 5.000 evra!

Bora Santana
Foto:instagram printscreen/Bora Santana

Megalomanski momenti karakteristični su za romske svadbe, pa nisu izostali ni ovog puta. Prelepa mlada je nosila raskošnu venčanicu, a glava joj je bila okićena debelim žutim zlatom.