MILICA POTKAČILA MENSURA! Otkrila strogo čuvanu tajnu – oštro reagovala na njegovu prisnost sa budućom zadrugarkom

 MILICA POTKAČILA MENSURA! Otkrila strogo čuvanu tajnu – oštro reagovala na njegovu prisnost sa budućom zadrugarkom

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović otpočeli su vezu u petoj sezoni rijalitija “Zadruga” koja je potrajala osam meseci. Njihov odnos bio je turbulentan u Zadruzi, a povokacije s jedne i druge strane nastavili su se i po izlasku iz rijalitija.

Mensura su povezivali sa mnogim zadrugarkama među kojima je i Maja Marinković s kojom je imao kratku avanturu, a očekuje se da će se njih dvoje zajedno naći u pomenutom rijalitiju. Da li će Mensur obnoviti neke stare odnose ili uploviti u nove, videćemo uskoro. 

Nakon što su u medije dospele fotografije sa Ade Bojane, na kojima su Milena Kačavenda i Mensur, Milica je imala svoj komentar. Ona je tom prilikom otkrila Mensurovu tajnu da je pratio sve što je ona radila u rijalitiju.

 Budući da je demantovao da smo se čuli posle pete sezone rijalitija, a prva tri meseca mog učešća u šestoj sezoni pratio storije moje podrške, verujem da će demantovati i da su se upoznali. Posluziću se njegovom izjavom da je istina samo ono što on kaže. Želim im svu sreću – završila je Milica.

Mensur Ajdarpašić
Foto: Instagram/mennsssur

– Ljudi su mi masovno prilazili i slikali se isključivo, sa svima sam se pozdravljao i bio ljubazan na proslavi kod druga prema svima sam ljubazan bio ne bih nikog izdavajo. Pozdrav! Naslov neke kume, itd – napisao je Mensur na Instagramu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.