“MILICA KEMEZ NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU “Videla je SVE PORUKE”

 “MILICA KEMEZ NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU “Videla je SVE PORUKE”

U Novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas ugostili smo kontroverznog bivšeg zadrugara i voditelja RED televizije Boru Santanu.

Nakon brojnih šuškanja o otkazu Milice Kemez nakon što je javno otkrila da još uvek nije dobila kuću koja joj pripada, Santana je u emisiji govorio i o tome, pa je otkrio da je Milica na odmoru, te da se nada da će se vratiti, ali da nije dobila otkaz na televiziji.

– Milica nije dobila otkaz, ona je na odmoru, ima dosta posla u salonu, ja se nadam da će se vratiti na televiziju – rekao je Santana.

– Trebalo bi da dobije tu kuću, ona bi želela da u njoj živimo, ja sam više za stan, ali dobro, imamo stan, imaćemo i kuću, pa ćemo da vidimo. Naravno da želim decu sa njom i vreme mi je da pravim decu, a i njoj, kada se desi, desiće se, ne mogu da kažem da radimo na tome, ali kada se desi, desiće se – rekao je voditelj.

Pored ove teme Bora je govorio i o stalnim govorkanjima da on vara Milicu te da stalno raskidaju.

– Našla mi je sve poruke u telefonu, ostavila pismo i otišla, to je tako bilo, i dan danas mi šalje skrinšotove tih poruka, ume da mi prebaci – otkrio je Bora, ali je priznao da nikada nijednu devojku nije voleo kao Milicu te da planira da joj pruži porodični dom, ali da sada funkcionišu savršeno.