“MILI JE NAPALJEN KAO PRIPLODNI BIK, PA NASKAČE NA NAKAZU SA PINKA!” Kaskader osuo paljbu po kompozitoru

 “MILI JE NAPALJEN KAO PRIPLODNI BIK, PA NASKAČE NA NAKAZU SA PINKA!” Kaskader osuo paljbu po kompozitoru

Nedavno je nastala opšta pometnja na društvenim mrežama kada je u Jutarnjem programu Jovana Jeremić pokazala svoj telefon, a među porukama se našla i poruka kompozitora Aleksandra Milića Milija, što su kasnije oboje demantovali.

Naime, za medije, Jovana je iznela da ima prijatelja koji liči na Milija, te da nije on u pitanju, dok je Milić rekao da ne poznaje voditeljku, pa je time stavljena tačka na ovu priču.

Međutim kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić iimao je šta da kaže ovim povodom i oglasio se na svom Instagram profilu.

  • Mili poludeo na testosteronu i krzi srednjih godina, muva nakaze, hoće da se bije u pevačkom takmičenju. Jači si, Davide, džaba mu testosteron – napisao je Ćertić, a mi smo kontaktiralikaskadera da nam prokomentariše svoju izjavu.

  • Drma ga kriza srednjih godina, a testosteron koji uzima ga čini napaljenim i čini ga jako nervoznim i besnim. Tako da napada i naskače na onu dvorsku ludu i nakazu sa Pinka pored lepe i prebogate žene, a ovamo u sklopu plemenitog muzičkog takmičenja, hoće da se bije sa drugim muškim članom žirija. Ali prirodna masa je mama, Đorđe David će pobediti. Džaba steroidi! – rekao je Ćertić, pa dodao:

https://www.instagram.com/p/CdKRXc3qkSf/

  • Mili je napaljen kao priplodni bik i hoće da se bije, ja se kladim na Davida! – zaključio je kaskader.

BONUS VIDEO: DALILA I DEJAN NISU RAZVEDENI! PRODUKCIJA JE ZATURILA PAPIRE: Skandalozna ISTINA Biljane Dragojević

Pročitaj još