MILAN MILOŠEVIĆ ZAPRETIO DOKAZIMA! Uhvatio zadrugarku u LAŽI, pa pobesneo – ona nije znala šta je snašlo

 MILAN MILOŠEVIĆ ZAPRETIO DOKAZIMA! Uhvatio zadrugarku u LAŽI, pa pobesneo – ona nije znala šta je snašlo

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Milan Milošević je tokom emisije ”Pretres nedelje” otvorio temu o pomirenju Adama Đoganija i Tamare Nikolić. Voditelj je porazgovarao sa njima o njihovoj ljubavi.

– Ovde si obmovila vezu sa Adamom, a da li znaš šta si sve napolju pričala o njemu? Da si ga hranila, da nije imao dinara, da si ga izdržavala… – govorio je Milošević.

– To apsolutno nema veze, nisam znala da će on ući ovde. Naše finansije u vezi nisu bile problem, nikada to nismo gledali – branila se Tamara.

– Da li je istina da si radio preko Omladinske zadruge? – pitao je voditelj.

– Da, jesam. Kada nemam radne navike, upadam u depresiju. Radio sam i sa parfemima i sa igricama, imam svoj auto… Da ne pričam gluposti sada, ali moram reći da nikada nama novac nije bio problem. Mislim da znam ko je plasirao te stvari, a lepo sam joj govorio da joj nisu svi prijatelji. Njen menadžer je tražio od nje procenat, bilo da je on zakazao posao ili ona, samo sam želeo da je zaštitim – govorio je Adam.

– Šta ako ja donesem dokaz u sredu šta si sve govorila o njemu? I to je u redu, raskid je uglavnom takav, ali kako si se tako lagano pomirila sa njim nakon takvih reči? – pitao je Milošević

Adam Đogani, Tamara Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja jesam imala neke probleme sa njim, ali to nema veze sa tim. Ja sam imala posla i pre Zadruge, možda su ljudi izvukli iz konteksta, pa je tako ispalo. Možda sam govorila o tome da smo se svađali, ali mislim da su moje reči zloupotrebljene – govorila je Tamara.

– Ovo možda neće prijatno biti, ali Adame, ti nju voliš iskreno. Pola od toga ona ne voli tebe… Svaka žena voli da se sređuje, ali to lomatanje kičme i gledanje u ogledalu, nisam u životu video. Da li je veza fejk ili nije ne znam, ali mislim da joj je više stalo do nekih drugih stvari nego do Adama – rekao je Mikica.

– To što ja delujem hladno, to je možda moj gard, možda želim da sačuvam neku privatnost, a vama to izgleda drugačije – prekinula je Tamara.

– Tamara je pričala da je Bora Santana kriv za njen pobačaj – rekao je voditelj.

– Ja sam to znao i namerno sam “pustio buvu” da je testiram i vidim da li će se ta informacija vratiti meni preko Mirele i jeste naravno, ispalo je da sam u pravu – smejao se Adam.

Tamara Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mene stvarno ova priča ne zanima, ja sam presrećna i ništa me ne zanima, niko na mene ne može da utiče – rekla je Tamara.

– Šta misliš o Ša? – pitao je voditelj.

– Super je momak – nasmejala se Nikolićeva.

– Ona je ušla kao slobodna devojka, govorila je o nekoj vezi koju je prekinula – nastavio je voditelj.

– Da mi jesmo imali partnere nakon naše veze, jesmo. Čak sam i mojim drugaricama rekla da ne želim nikakav emotivni odnos. Krenulo je sve nekako spontano, desilo se – branila se Tamara.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Luna Đogani pokazala lice nakon intervencije