MENSUROVA BIVŠA BESNA KAO RIS! “Nikad nisam javno rekla, ali…” Razvezala jezik o Anđeli Đuričić!

 MENSUROVA BIVŠA BESNA KAO RIS! “Nikad nisam javno rekla, ali…” Razvezala jezik o Anđeli Đuričić!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

O aferi Mensura Ajdarpašića i Anđele Đuričić nakon završetka pete sezone “Zadruge” priča se već mesecima, a otkako se Mensur oglasio i javno rekao da su se videli dva puta, priče da je među njima bilo nešto više od prijateljstva, dodatno su podgrejane. 

Mensur je bio velika ljubav aktuelne učesnice “Zadruge” Milice Veselinović, pa je i ona dala svoj sud o celoj priči. 

– Kada je Anđela uradila sa Zvezdanom to, mogla je i sa Mensurom, iako mislim da on to ne bi hteo. I meni su pisali o tome, ja nisam nikada javno imala ikome da se požalim. Koliko god da mi je rečeno. Anđelu je popuralnost udarila u glavu – rekla je Milica, pa se osvrnula na Đuričićkin sukob sa Zoricom Marković, prilikom kojeg joj je izrekla stravične reči, a o kojem javnost i dalje bruji. 

Milica Veselinović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Anđela juri Zvezdana a sukob sa Zoricom i ono što joj je pomenuila, je strašno. Ja ne podnosim Zoricu, i svađamo se, ali da joj kažem tako neko nešto, nikada ne bih rekla. Anđela je zakopala sebe zbog Zvezdana, ali sada se vraća na staro – rekla je Milica.

Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić
Foto: Youtube Printscreen/Andjela Djuricic


Milica se dotakla i svog odnosa sa Bilalom Brajlovićem, a šta je imala da kaže na ovu temu saznajte na snimku ispod teksta: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.