MATURANTKINJU 15 PUTA IZBO NOŽEM, PA NASRNUO NA NJENU MAJKU Oglasila se policija – pomahnitali bivši dečko završio u bolnici

 MATURANTKINJU 15 PUTA IZBO NOŽEM, PA NASRNUO NA NJENU MAJKU Oglasila se policija – pomahnitali bivši dečko završio u bolnici

Maturantkinja srednje škole na Floridi Madison Šemic (17) izbodena je zajedno sa majkom Džeki Rodž nakon večere ispred jednog restorana. Počinilac ovog zločina je ćerkin bivši dečko, Spenser Ros Pirson.

Kako je policija saopštila, incident se dogodio na parkingu restorana “Mr. Chubbi’s Vings” na plaži Ponte Vedra. Svedoci događaja rekli su da su videli kako majka i ćerka jure prema svom vozilu ne bi li pobegle od manijaka.

Rodž je prethodno tražila zabranu prilaska od policije, jer je Spenser počeo da “prati i uznemirava” Medison.

Pirson je bivšu devojku izbo oko 15 puta, a kada je njena majka pokušala da interveniše, Pirson ju je uboo nožem u čelo i nogu, Takođe je ranio i slučajnog prolaznika koji je potrčao da pomogne majki i ćerki – naveli su iz policije.

Pirson je krenuo sebi da reže grkljan, ali je zaustavljen i hospitalizovan.

Šemic je u kritičnom stanju u bolnici u Džeksonvilu i, kako je navedeno, sledi joj “dug put do oporavka”.

– Tinejdžerka ima tešku povredu kičmene moždine, ali ona je borac, nastavite da se molite za nju – rekla je majka, koja i sama čeka operaciju zbog zadobijenih rana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *