Matora OTKRILA NOVE DETALJE HAPŠENJA Stefana Karića: “Nije bilo kao što se pisalo!”

 Matora OTKRILA NOVE DETALJE HAPŠENJA Stefana Karića: “Nije bilo kao što se pisalo!”

Jovana Tomić Matora pre četiri dana napustila je Zadrugu, a sinoć se u muškom društvu provodila na jednom beogradskom splavu, na kojem je, u separeu preko puta nje bila i njena bivša partnerka Sanja Stanković. Kako sm ove pisali, Matora je u “Zadruzi 6” započela romansu sa cimerkom Anitom Stanojlović, ali se sinoć provodila bez nje, samo u muškom društvu, među kojima je bio i njen prijatelj poznatiji kao Cile, inače menadžer, direktor i vlasnik splava “Fristajler” koji je bio uhapšen početkom ove godine.

Kako smo želeli da iz prve ruke saznamo šta se zapravo na splavu dogodilo i sa kim je zadrugarka sada u kontaktu, novinarka portala Srbija Danas razgovarala je sa Matorom, a šta nam je ona rekla, pročitajte u nastavku.

Anita Stanojlović, Jovana Tomić Matora
Foto: Srbija Danas

Matora nas je za početak uputila u to da se sprema za Kruševac u tazbinu kod Anitinih, da se čuje sa Zvezdanom, Mikicom i Marinkovićem, da uživa u društvu dragih ljudi i da je zadovoljna svojim učešćem.Da li si se čula sa Stefanom Karićem? Šta misliš o njegovom slučaju. Šta ti je rekao da se dešavalo 

– Čula sam se sa Stefanom Karićem. Vi ste mi prvi i rekli za to, baš sam se bila šokirala. Znaš kako: Stefan je moj drug. To sam vam i tada rekla i iza toga stojim. Ne želim ništa da dodajem niti da dajem na značaju, to je neko ko je kao član moje porodice. Posle idem da ručam sa njim, a njemu za sve verujem. I sami ćete biti upućeni u to. Nije sve baš onako kako se pisalo.

Da, ali šta je ono što je on tebi dao kao obrazloženje?

– Nisam puno htela da pričam o tome. Stefan je moj drug i ja sam uz njega svim srcem!

A šta ako se ispostavi da je kriv?

– Nema šta da se ispostavi, videćete. Eto, ne bih puno da pričam – ljubazno je odgovorila Matora.

Nataša Šavija, Stefan Karić
Foto: Youtube/Zadruga Official/Instagram/natasa.savija

Detalje razgovora novinarke portala Srbija Danas sa ovom zadrugarkom poslušajte klikom na link ispod.

Jovana Tomić Matora
Foto:instagram prinrscreen/Jovana Tomić Matora

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.