MATOR ČOVEK, A TO DA RADI: Taki Marinković slučajno prikazao sporni kadar – zbog jednog detalja na stubu srama!

 MATOR ČOVEK, A TO DA RADI: Taki Marinković slučajno prikazao sporni kadar – zbog jednog detalja na stubu srama!

Foto: Srbija Danas

Mnogi su se zapanjili!

Otac kontroverzne učesnice “Zadruge 6”, Maje Marinković – Radomir Marinković Taki, neretko intrigira javnost samom pojavom, a onda i objavama na društvenim mrežama.

Opšte je poznato da, o čemu je i on govorio, prilikom stupanja u bilo kakav odnos sa devojkama koje su mlađe od njega, on potpisuje tzv. “ugovor”, što je mnoge u prvi mah nasmejalo.

Naime, tako Taki ne prestaje da intrigira javnost, a novom objavom na svom profilu, on je zapanjio sve. Objavio je video snimak na kom se vidi da vozi automobil, a kada je izvesna osoba koja ga je snimala okrenula kameru, ono što je bilo na retrovizoru sve je šokiralo.

Na retrovizoru se nalazila jedna igračka za odrasle, a u pitanju su lisice sa roze krznom. Da li ovo Taki koristi ili ne, kao i šta će njemu to u kolima, ostaje nam samo da saznamo. No, komentari su bili raznorazni.

– Pa pored ugovora, zar ti i ovo treba čoveče?! Ccc, evo vam vaš Taki. Taki ti si car. Gle što ima lisice na retrovizoru. Mator čovek a to da ima i radi – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Taki stori
Foto: Instagram/Printscreen/takitadza

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.