MATEJU NI MRTVOM NE DAJU MIRA: Novi sramni potezi korisnika društvenih mreža nakon apela Nenada Periša (VIDEO)

 MATEJU NI MRTVOM NE DAJU MIRA: Novi sramni potezi korisnika društvenih mreža nakon apela Nenada Periša (VIDEO)

Foto: republika.rs/MUP RH

Sraman potez korisnika društvenih mreža.

Nakon pet meseci potrage, teko Splićanina Mateja Periša pronađeno je na Adi Huji. 

Njegov otac, Nenad Periš odlučio je da u Beogradu organizuje ispraćaj i da se pozdravi sa Beogradom, za koji je imao samo reči hvale. Nakon što je sa telom sina otišao u Split pojaveo se profil na mreži TikTok na kojoj se određena devojka odlučila da se predstavi kao Andrea Periš Matejeva sestra, što je Nenad dematovao.

 – Uistinu mi nije jasno da neko možda iz potpuno bezazlenih pobuda Mateja naziva bratom. Molim one koji se predstavljaju kao Matejeva porodica da se zbog svih onih koji za Matejem plaču i žale zajedno s nama njegovim najbližima, suzdrže takvog predstavljanja odnosno slanja javnosti takvih poruka. U svakom slučaju, stvaranje lažnog identiteta i povezivanje s osobom koja više nije ovde na Zemlji ne pokazuje poštovanje pokojnog. Hvala na razumevanju u ime Matejeve porodice – rekao je Nenad Periš.

Nakon ove situacije, desila se nova. Naime, pojavio se još jedan profil sa imenom Matej Periš i na njemu nekoliko snimaka pokojnog momka. Postavlje se pitanje, ko to radi i zbog čega? Da li je broj pratilaca bitniji od moralnih vrednosti. 

Kako izgleda profil koji je neko napravio i kakve snimke objavljuje, pogledajte u nastavku. 

@matej_peris_u_srcu123 #matej #croatia #belgrade #fyp ♬ Everybody Dies In Their Nightmares – XXXTENTACION

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *