“MAŠTALE SMO O NAŠOJ SVADBI, BILO JE LEPO” Sanja progovorila o Matorinom venčanju, imala poruku za Anitu!

 “MAŠTALE SMO O NAŠOJ SVADBI, BILO JE LEPO” Sanja progovorila o Matorinom venčanju, imala poruku za Anitu!

Foto: E stock/Časlav Vukojičić

Bivša zadrugarka, a sadašnja voditeljka Sanja Stanković pojavila se noćas na proslavi rođendana svoje koleginice Ane Radulović, pa pred kamerama progovorila o “Zadruzi 7 Elita”, ali i o venčanju svoje bivše devojke Jovane Tomić Matore. 

– Nisam se pojavila na njenoj svadbi, jer nisam bila pozvana, normalno, a i da sam bila pozvana ne bih otišla. To sa Matorom je završeno poglavlje za mene. Ja i dalje i ne znam zašto mene ljudi zovu za komentar kada se nešto dešava u njenom život – izjavila je Sanja, a onda je priznala da je tokom veze sa Jovanom maštala o svadbi:

– Pričale smo o tome, maštale smo o svadbi zajedno. Probala sam sa njom, bilo mi je lepo, ali meni neke druge stvari trebaju u životu. Više u mom životu, žena neće biti, mislim emotivno – govorila je Stankovićeva pa je pohvalila Matorin izbor i Anitu kao devojku.

Sanja Stanković
Foto: Instagram prinscreen/mrs_s.happy

– Lepa je devojka baš, mlada je. Mora da poradi na nekim stvarima, želim im sve najbolje. Savetovala bih je da neke stvari u tom odnosu s Matorom zadrži za sebe – završila je Sanja. 

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
Foto: Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.