MASOVNE KAZNE PLJUŠTE PO ZADRUZI: Veliki šef oduzeo preko 300.000 evra zbog nedopustivog ponašanja!

 MASOVNE KAZNE PLJUŠTE PO ZADRUZI: Veliki šef oduzeo preko 300.000 evra zbog nedopustivog ponašanja!

Foto: TV Pink printscreen

Svaki zadrugar pre ulaska u Belu kuću potpisuje ugovor u kojem su jasno naznačena pravila koja važe za sve. Ipak, mnogi od njih se često, slučajno ili namerno, ogluše o pravila Velikog šefa, koji ih potom “udari po džepu”. 

Produkcija je danas saopštila da je Miki Đuričić kažnjen sa neverovatnih milion dinara (oko 8.500 evra) koji će mu biti oduzeti od ugovorenog honorara, budući da je vređao članove produkcije, kao i voditelja Milana Miloševića. Prema visini kazne, jasno je da je Miki prekršio jedno od najstrožih pravila, a on je samo poslednji u nizu koji će iz Bele kuće izaći sa mnogo manje para nego što je planirao. 

Miki-Đuričić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


Učesnici pete sezone redovno su kršili pravila, a ukupno su zbog kazni izgubili 315.000 evra. Apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je bio Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara.

Mensur je tokom jednog razgovora u „Zadruzi” priznao da nedeljno zarađuje neverovatnih 4.500 evra, te je stoga bilo lako izvesti konačnu računicu.

Mensur Ajdarpašić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


I Marko Osmankčić je bio među rekorderima kada su u pitanju kazne. Naime, Marku, koji je u prošloj sezoni na nedeljnom nivou zarađivao 1.000 evra, zbog agresivnog ponašanja oduzeta su čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je bio u minusu 20.000 evra, pisao je Objektiv.

Za razliku od Zadruge 6 gde je već kažnjen sa milion dinara, Miki Đuričić je u prošloj sezoni bio disciplinovaniji i mirniji.

Marko Osmakčić
Foto: Srbija Danas

Pročitaj još