MARKO OSMAKČIĆ POKAZAO SVOJU “BUDUĆU ŽENU”, a Viktorija Mitrović SNIMLJENA U AKCIJI sa nepoznatim muškarcem

 MARKO OSMAKČIĆ POKAZAO SVOJU “BUDUĆU ŽENU”, a Viktorija Mitrović SNIMLJENA U AKCIJI sa nepoznatim muškarcem

Bivša učesnica Zadruge, Viktorija Mitrović, nakon turbulentnog odnosa u rijalitiju sa Markom Osmakčićem, nastavila je svoj odnos sa njim i napolju.

Iako im je veza uvek bila na “staklenim nogama”, Marko i Viktorija su se uvek i mirili, o čemu je govorila i u emisiji “Između dve vatre” POGLEDAJTE DETALJNIJE OVDE.

Međutim, iako je Viktorija javno rekla da želi da se potrudi i dokaže Marku da se promenila, o čemu je govorila u emisiji, Mitrovićka je snimljena u noćnom provoodu kako se ljubi sa nepoznati muškarcem:

Kako se vidi na Instagram storiju ona je u zagljaju momka, te ga obasipa poljupcima, a sigurno je da taj dečko nije Osmakčić.

Viktorija je otkrila i da je Marku smetao njen odnos sa Nikolom Đorđevićem, sa kojim je bila u jednoj od pauza sa Osmakčićem, ali da je i Marko bio sa Natašom Šavijom, kao i da je to iza njih sada.

Kako se čini, Viktorija je ipak odlučila da stavi tačku na odnos sa Osmakčićem, a na Instagramu zadrugara može se videti da je i on zapravio završio odnos sa Viktorijom, budući da je objavio fotografiju i predstavio svoju “buduću ženu”:

– Da vas upoznam sa svojom budućom ženom – napisao je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”