“Marina Tucaković ME KRSTILA!” Sandra Afrika danas ima VELIKI POVOD ZA SLAVLJE – Čestitke samo pljušte

 “Marina Tucaković ME KRSTILA!” Sandra Afrika danas ima VELIKI POVOD ZA SLAVLJE – Čestitke samo pljušte

Sandra Prodanović je danas, 1. aprila, napunila 35 godina! Na estradi je aktivna od 2007, a javnosti je poznata kao Sandra Afrika. Na profilu na društvenoj mreži Instagram čestitke su se samo nizale.

Marina Tucaković svojevremeno “ju je krstila” u Afriku, objasnila je bila tokom jednog ranijeg televizijskog pojavljivanja pevačica, koja je na scenu isprva stupila samo kao Sandra.

– Zezam se, kažem: “Marina Tucaković me krstila”, ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove “Afrika”. Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom “Afrka” i onda je bilo ono – je l’ može od “Sandre, Afrika…” Tako me je publika nazvala – objašnjavala je ona.

U početku joj je, prisećala se, bilo prilično čudno i nije joj se posebno dopadalo. Vremenom, međutim, sve se promenilo.

Sandra Afrika
Foto: Instagram Printscreen/sandraafrika


– Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: „Ovde Sandra” i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: “Pa mala, crna, znaš”… “Ma reci Afrika” i ja kao: “Pa dobro, Sandra Afrika ovde” – smejala se pevačica.

Na profilu na društvenoj mreži Instagram čestitke su se samo nizale.