Marijana Zonjić kupila sebi KUĆU i skupoceni AUTOMOBIL, pa priznala ODAKLE TOLIKI novac

 Marijana Zonjić kupila sebi KUĆU i skupoceni AUTOMOBIL, pa priznala ODAKLE TOLIKI novac

Foto: Instagram printscreen/marijanaa_zonjic

Pevačica i bivša učesnica “Zadruge” Marijana Zonjić, otkrila je da je nedavno uspela sebi da obezbedi kuću u Podgorici, kao i automobil u vrednosti od 50.000 evra. 

Marijana je na početku razgovora za “Blic” prvo otkrila da nije u vezi, te da je zapravo to veliki razlog što je sebi uspela da obezbedi automobil i kuću. 

– Jako, jako dugo nemam dečka. Sve ovo što sam postigla ne bih postigla da sam imala momka, jer kad imam, ja se njemu posvetim.

Marijana Zonjić
Foto: Instagram printscreen/marijanaa_zonjic

Ono što pre svega sve zanima, jeste način na koji je mlada pevačica i bivša rijaliti učesnica uspela da dođe do velike količine novca potrebne za kuću i ovakav automobil. 

– Imam često svirke, na Tiktoku sam, tu provedem četiri sata, i uzmem okej cifru, zadovoljna sam. Sve zavisi koliko se posvetiš. Ranije su na Tiktoku znali kad idem u toalet. Pričaju da sam sve ovo dobila zahvaljujući sponzorima, a ne znaju istinu – priča ona, a na pitanje koliko je najviše dnevno zaradila od pomenute mreže, odgovorila je:

– Za noć sam dobila 3.500 evra. I nisam lajvovala baš, ali sam imala veliku podršku ljudi, često mi se to dešavalo u tom periodu, skupljala sam, uložila sam u kuću, u auto i pesme. Sredila sam kuću u Crnoj Gori, videćete. Obezbedila sam porodicu – tvrdi Zonjićeva. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.