MARIJA KULIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Miljana u panici, situacija alarmantna – lekari čine sve što mogu da joj pomognu

 MARIJA KULIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Miljana u panici, situacija alarmantna – lekari čine sve što mogu da joj pomognu

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Miljana Kulić Nenad Macanović Bebica nedavno su raskinuli i od tog momenata ne prestaju da iznose prljav veš iz njihovog odnosa.

Porodica Kulić je optužila Bebicu da je od njih uzeo 10.000 evra i da im nikada nije vratio novac. Nenad je to demantovao i okrenuo priču u svoju korist tvrdeći da je zapravo on oštećen.

Miljana se sada oglasila za domaće medije i otkrila je da je njenoj majci, Mariji Kulić, pozlilo zbog njihovog javnog prepucavanja.

Miljana Kulić, Marija Kulić, Nenad Macanović Bebica
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Pritisak joj je naglo skočio, trenutno je 220/114. Od juče kada je Nenad objavio broj telefona moje mame sve je krenulo po zlu. Njoj se toliko slošilo da nije mogla da dođe sebi, te smo morali hitno da je dovedemo u bolnicu. Bebica nas svakodnevno uznemirava na razne načine, tata mi je bled, ni njemu nije dobro. Ja sam dovezla mamu u bolnicu i hitno su je hospitalizovali – rekla je uznemirena Miljana za “Kurir”.

Marija Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Ona je pomenutom mediju dostavila i fotografije na kojima se vidi da je Marija u bolničkom krevetu i da joj medicinsko osoblje pruža neophodnu pomoć. Na drugoj fotografiji se vidi kako Marija sedi u invalidskim kolicima i drži se za glavu.

Ekskluzivnu ispovest Milice Veselinović o tome da li je produkcija izvodila sa imanja kada su svi zadrugari spavali, odnosu Anđele Đuričić i Mensura Ajadrpašića i ulasku u sedmu sezonu, poslušajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.