“MARIĆU, SA MNOM TAKO NEĆEŠ MOĆI!” Voditeljka BESNA poručila – Sad će da vidi kako Jovana Jeremić j*be!

 “MARIĆU, SA MNOM TAKO NEĆEŠ MOĆI!” Voditeljka BESNA poručila – Sad će da vidi kako Jovana Jeremić j*be!

Foto: Srbija Danas/ Youtube Printscreen/ Novo jutro

Trenutno najpoznatija voditeljka kod nas, Jovana Jeremić, započela je novi medijski rat, i to sa bivšim kolegom i prijateljem Milomirom Marićem!

Jovana je prvo na svom Instagramu objavila isečak iz emisije koju Marić vodi, gde ju je ničim izazvan isprozivao, a onda se Jeremićeva obrušila na njega, bez zadrške!

Milomir-Marić,-Jovana-Jeremić
Foto: Srbija Danas


– Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod*ebavački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, “Alisa u zemlji čuda”, i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika – započela je Jovana Jeremić za naš portal i dodala: 

Jovana Jeremić
Foto: Privatna arhiva

– Apsolutno niko ne može da omalovažava kolege koji su bolji od njih, rezultat na “semaforu” je jasan, ja sam najgledanija urednica i voditeljka u ovoj zemlji i regionu, i to je tako, svidelo se to Mariću ili ne. Mnogi su me potcenili, ali važno je da te ja nisam precenila, zato sam ih pobedila!

– Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina, i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. Ja sam imala tu sreću da me otkrije Aleksandar Tijanić, a da mi šansu pruži Marić, i ja to jako poštujem, za razliku od njega, koji je otkako sam otišla sa te televizije na svaki način pokušao da minimalizuje moj rad. I dan danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera! Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?! – objašnjava Jovana za “Srbiju Danas“. 

Jovana Jeremić
Foto: Instagram prinscreen/jeremicjovana

– Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. Njemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru. Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište – Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo, i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo… Sad će da oseti šta znači kad j*be Jovana Jeremić!

Jovana Jeremić
Foto: Privatna arhiva

– Želela bih da završim ovu temu Platonovom rečenicom: “Drag mi je učitelj, ali mi je istina mnogo draža” – zaključila je Jovana Jeremić u izjavi za naš portal.

POKAŽI AKO SMEŠ, JOVANA JEREMIĆ: Poruka iz telefona otkriva tajnu o voditeljkinom budućem mužu

Pročitaj još