MANIPULACIJA I ZABLUDA: Dejan progovorio o OPSESIJI prema Dalili “Prešlo mi je u naviku da se ZALETIM…”

 MANIPULACIJA I ZABLUDA: Dejan progovorio o OPSESIJI prema Dalili “Prešlo mi je u naviku da se ZALETIM…”

U toku emisije “Narod pita” u kojoj je gostovao pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević, povela se nezaobilazna tema Dalile Dragojević, a Dejan je govorio o svojoj opsesiji koju je osećao kada je ona u pitanju.

  • Možda i bolje što sam tako kanalisao, ali još bolje, nije me razjedao taj stres. Nikada ne znaš šta je nekom unutra. Šta je bilo, dum, bazen, jezero, šutni i udari. Onda mi je prešlo u lošu naviku da se zaletim i izbacim stres iz sebe ali mi je sada pomoglo da nemam stres – pričao je Dejan.
  • Pratim sve, pozdravi Aleks. Pozdravi baku, majku i brata. Ja ti želim svz sreću i napred, nazad ne! Idemo u budućnost. Sandra je bila zaljubljena u tebe. Ona je mislila da može da uspe kod tebe, ali nije uspela. Da li se slažeš Deki? – upitala je gledateljka.
  • Ne, mislim, nemam pojma. Hvala vam na svemu, nemojte da se sekirate, lansiranje je završeno. Bio mi je pušten snimak kada me je Sandra ogovarala, da će mi se situacija obiti o glavu i tako – rekao je Dejan.

Pušten je prilog gde Dejan Dragojević “natrljava” na nos grešku sa Filipom Carem, i ulazi u sukob sa njim.

  • Dajane, je l’ se sećaš ove scene? – upitala je Ivana.
  • Jedino šta pamtim ovde je prvi put da sam nekom opsovao mamu. Ono šta mi je da sam ispao loš, da ovo nisam trebao da uradim, da sam mu opsovao i tatu i mamu. Bilo mi je loše. I onda stvarno, nikada ne spomenem mamu i tatu. Jedino čega se sećam je to, smatram da je to bila moja greška – pričao je Dejan.
  • Ovde te je Dalila srčano branila – dodala je Ivana.
  • I šta je bilo posle toga? Manipulacija i zabluda. Bilo je sve ekranizovalo i kako, šta i zašto. Kod svakog ćoška je bila druga priča. Imali ste priliku da vidite šta je bilo i posle tri dana. Stvarno mi se ne vraća na tu temu. Smešno mi je, smešno mi je da moram da komentarišem – rekao je Dejan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: MATEJA MATIJEVIĆ “IZMEĐU DVE VATRE”: Blam me je veze sa Tarom, a Mini ne mogu da oprostim PROŠLOST! Progovorio o rijaliti vezama