MAMI MALOG GOKSIJA PRETILI IZ CRNOG DŽIPA? Uputili joj ove psovke pa gađali prozore – na lice mesta došla Interventna

 MAMI MALOG GOKSIJA PRETILI IZ CRNOG DŽIPA? Uputili joj ove psovke pa gađali prozore – na lice mesta došla Interventna

Foto: Informer

Majka mladića Gorana A.(21) koji je u sredu uveče teško ranjen u Vinči, kada je na njega nepoznati napadač sa kacigom na glavi i na skuteru otvorio vatru, nema mira

Uprkos velikoj brizi koja ju je zadesila, jer su joj sina ranili dok je jeo ispred kioska brze hrane, majka Dragica A. i dalje nema mira.

Naime kako se saznaje, ona je danas bila primorana da zove policiju. Preko 192 prijavljen je poziv Dragice A. iz Vinče, koja  je prijavila da joj je ispred kuće stao crni džip i gađao štipaljkama u njen prozor, a zatim se iz njega nepoznato lice obratilo pogrdnim rečima “Otvori m*mu ti *ebem znamo da si unutra”.

Posle serije psovki izrečenih iz vozila, crni džip se udaljio u nepoznatom pravcu. Na lice mesta upućeni su policijski službenici i Interventna jedinica.

Podsetimo, Goran A. ranjen je u sredu oko 22:30 sati, kada je na njega je pucao napadač sa kacigom na glavi koji je nakon toga pobegao. 

Upucani mladić je sa povredama glave prevezen na VMA, gde je hitno je operisan. Policija intenzivno radi na otkrivanju motiva napada, kao i otkrivanju identiteta napadača i njegovom hapšenju.

Izvor: Informer.rs