“MAMA MOLIM TE NE IDI! NE OSTAVLJAJ ME!” Produkcija saopštila da Marija Kulić ODMAH NAPUSTI Zadrugu!

 “MAMA MOLIM TE NE IDI! NE OSTAVLJAJ ME!” Produkcija saopštila da Marija Kulić ODMAH NAPUSTI Zadrugu!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Poznato je da je Miljana Kulić izuzetno vezana za svoju majku Mariju, koja je nekoliko sezona provela zajedno sa svojom ćerkom u Beloj kući. 

Iako se dosta svađaju, najviše zbog Miljaninog izbora partnera koje Marija ne odobrava, neosporno je da su jedna drugoj neizmerna podrška u najtežim situacijama. 

Osim u rijalitiju, Marija je svojoj ćerki Miljani veliki oslonac i u privatnom životu, budući da je preuzela na sebe kompletnu brigu o Miljaninom četvorogodišnjem sinu Željku, sa kojim je i sada odvojena u apartmanu. 

Marija Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Upravo zbog te veze između majke i ćerke, jedan od najpotresnijih i definitivno emotivnijih momenata svih sezona bio je rastanak Marije i Miljane, kada je Marija usred druge sezone Zadruge hitno morala da napusti Belu kuću. 

Kako je tadašnji vođa, Lepi Mića, pročitao pismo Velikog šefa, Marija je zbog porodičnih problema odmah morala da napusti Zadrugu, što je Miljana jako teško podnela. Ona je sve vreme plakala na sav glas i preklinjala majku da ne ide. 

Miljana Kulić, Marija Kulić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mama, ne idi molim te! Molim te ne ostavljaj me, mama! Kako ću ja bez tebe, ne idi! – vikala je Miljana dok je Marija pokušavala da joj objasni da mora otići, ali i da će se vratiti. 

– Mici, moram da idem. Tata nije dobro, Ana je popustila u školi, samo mesec dana i vraćam se. Mici, molim te, nemoj da se sekiram sad i za tebe – pričala je Marija, takođe plačući. 

Kako je izgledala ova potresna scena pogledajte na snimku ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još