“MALTRETIRALI SU ME I PONIŽAVALI!” Aleksandra Prijović bila žrtva vršnjačkog nasilja – ove traume ne zaboravlja

 “MALTRETIRALI SU ME I PONIŽAVALI!” Aleksandra Prijović bila žrtva vršnjačkog nasilja – ove traume ne zaboravlja

Foto: YouTube Printscreen/RTV Pink Official

Aleksandra Prijović izgradila je uspešnu karijeru, važi za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni, ostvarila se u ulozi majke i svoj privatan život brižno čuva od očiju javnosti, ali put do uspeha bio je trnovit i dug.

Aleksandra je sa majkom živela u Belom Manastiru, a kako je za medije jednom prilikom govorila prošla je kroz jedan vid vršnjačkog nasilja, gde su je deca u školi šikanirali i izbegavali samo zato što je volela da peva, kao i da se teško borila sa ismevanjem.

Aleksandra Prijović priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja

– Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali – počela je ona potresnu priču.

Aleksandra-Prijović
Foto: Srbija Danas

– Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: “Nije ništa bolja od majke pevaljke”. Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo – rekla je ona i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.

Aleksandra Prijović priznala da su je deca ismevala u školi.

Aleksandra Prijović
Foto: Srbija Danas

– Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali – istakla je svojevremeno Aleksandra, prenosi “Hello”.