“MALI ŽELJKO NE ZNA ZNAČENJE REČI MAMA” – TUGA – shvatio da su ga NAPUSTILA oba roditelja: “Ponižavaju me…”

 “MALI ŽELJKO NE ZNA ZNAČENJE REČI MAMA” – TUGA – shvatio da su ga NAPUSTILA oba roditelja: “Ponižavaju me…”

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Iako se mislilo da su konačno našli zajednički jezik zbog malog Željka, turbulentan odnos Ivana Marinkovića i Miljane i Marije Kulić napetiji je iz dana u dan.

Ivan Marinković u žestokom je ratu sa Kulićkama i njihov odnos nikako da se popravi. Iako je delovalo da će njegov susret sa sinom promeniti nešto, situacija se samo pogoršala i on je zaratio i sa Marijom Kulić koja je pre nekoliko dana govorila kako je on vršio pritisak na njenu ćerku da abortira.

Ivan Marinković je sada ustao i otvoreno u emisiji “Pretres nedelje” progovorio o Kulićkama, a onda isprovocirao Miljanu Kulić rečima da im sin traži samo babu, ali ne i majku.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Meni ovo liči na igru kao sa Zolom i sa Bebicom, mislio sam da mogu da uskladim neke odnose. Marija je rekla da ja i dalje mogu da dođem da vidim dete, kada budem odlučio ja. Prošlo je tek 15 dana od našeg prvog susreta. Vrlo pomno pratim njegove reakcije i mnogo dobro vidim da nije svestan. Vidim isto tako da ne pominje mamu, nego babu. Miljana je njemu kao što je i Bebica, samo zna da postoji reč “mama” – nastavio je Ivan.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Namerno me ponižava pred zadrugarima. Džabe jedeš go**a. Sada ti upravo izmišljaš da on doziva baku samo, a ne mamu. Ti si video dete pod pritiskom javnosti. Nemaš vremena 15 minuta za dva dana da dođeš da se poigraš sa detetom – uskočila je Miljana.

– Ja ću i dalje ostati pri svojoj odluci, ako se Marija bude slagala s tim, pošto je ona staratelj da se povremeno viđamo… – pričao je Ivan kojeg je Marija prekinula, a potom i Miljana:

– Ivane, ali dete te uopšte ne zna – kazala je Marija Kulić.

– Ti si taj koji je govorio prvi: “Dete moram da viđam u nečijem prisustvu da nešto ne bi izmislili”, zvao si Uroša, a upravo ti sada izmišljaš da dete ne zove mene – vikala je Miljana, dok je Ivan odlučio da prestane da govori kako se ne bi nadglašavao s Kulićevom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još