MALI ŽELJKO DOŠAO U BELU KUĆU: Gledaoci ponovo u suzama – Ivan Marinković više neće da vidi sina!

 MALI ŽELJKO DOŠAO U BELU KUĆU: Gledaoci ponovo u suzama – Ivan Marinković više neće da vidi sina!

Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY/Zadruga

Susret Ivana Marinkovića sa svojim sinom Željkom Kulićem, nakon četiri godine detetovog života, dogodio se u šestoj sezoni “Zadruge”. I sam Marinković je druženje sa sinom tada doživeo veoma emotivno, a pola zadrugara i gledalaca je doslovno lilo suze. 

Ipak, izgleda da Ivanova sreća zbog toga što ima priliku da provodi vreme sa detetom ne usrećuje jednako kao taj prvi put, a nakon snimka od sinoć, milioni fanova rijalitija su se obrušili na Željkovog biološkog oca. 

Naime, na društvenim mrežama je objavljen snimak na kojem se vidi kako je Željko došao u dvorište Bele kuće i igra se sa mamom Miljanom, njenim dečkom Lazarom Čolićem Zolom i Miljanom Vračevićem, dok Ivan u tim trenucima leži u sobi ne mareći što mu je sin ispred kuće. 

Ivan Marinković
Foto: Instagram printscreen/samo_realno6

– Željko danas u poseti, Ivan se namestio da spava. Ja bih svoje dete makar kroz prozor gledala, to niko ne može da mu zabrani – napisano je pored snimka objavljenog na jednoj stranici posvećenoj “Zadruzi”. 

Negativni komentari i osude naroda su se samo nizali, a koji je zaista razlog zbog kojeg Marinković nije izašao da vidi sopstveno dete, verovatno samo on zna. 

Lazar Čolić Zola
Foto: Instagram printscreen/samo_realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.