Mala Zone u braku je sa 23 godine starijim kolegom, u popularnoj seriji glumi damu LAKOG MORALA, a malo ko zna da je ćerka poznatog muzičara

 Mala Zone u braku je sa 23 godine starijim kolegom, u popularnoj seriji glumi damu LAKOG MORALA, a malo ko zna da je ćerka poznatog muzičara

Foto: Youtube printscreen/ RTS

Sin joj ima posve interesantno ime…

Kao devojčica, glumica Jana Milosavljević dobila je ulogu male Zone u filmu “Zona Zamfirova”, a nekoliko godina kasnije gluma je postala njen životni poziv, kroz koji je upoznala i svog partnera.

Mladu glumicu trenutno gledamo u ulozi Ruskinje Sonje, koja se bavi prostitucijom u seriji “Deca zla”.

Mala Zone
Foto: Youtube printscreen/ RTS

Jana Milosavljević (33) pre pet godine upoznala je 23 godine starijeg kolegu – glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

Godine 2017. dobili su sina Joakima, međutim kada je reč o odabiru imena za naslednika nije sve išlo glatko.

Jana Milosavljević
Foto: YouTube Printscreen/HBO

Glumica je u jednom intervjuu ispričala da njihovo dete prvih mesec dana nije imalo ime.

– Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće – ispričala je Jana svojevremeno za jedan domaći magazin.

Filip Gajić
Foto: YouTube Printscreen/Dobro Jutro – Goca i Drago

Mladoj glumici ovo je prvo dete, dok Filip iz prethodna dva braka ima još troje naslednika.

Jana je, inače, ćerka poznatog muzičara Nenada Milosavljevića, frontmena grupe “Galija”.

Pre Jane, Filip Gajić bio je u braku sa još jednom glumicom. Reč je o Luciji Šerbedžiji, ćerki čuvenog Radeta Šerbedžije.

Lucija i Filip venčali su se 2006. godine u jednom maslinjaku u Istri, 2007. godine dobili su sina Sergeja, a tri godine kasnije i ćerku Anastaziju.

Publika je Janu Milosavljević imala prilike da gleda i filmu “Afterparti”, kao i u serijama “Ranjeni orao”,  “Vojna akademija” i “Žigosani u reketu”.