MAJKA ZATOČENE DEVOJČICE UBILA SVOJU MAJKU? Pravi horor iza zatvorenih vrata na Zvezdari – iz stana se širi nesnosan smrad

 MAJKA ZATOČENE DEVOJČICE UBILA SVOJU MAJKU? Pravi horor iza zatvorenih vrata na Zvezdari – iz stana se širi nesnosan smrad

Foto: SD/Ilustracija

Komšije iz zgrade u Ulice Ružice Sokić na Zvezdari, u kojoj se mesecima, ako ne i godinama, odigravao pravi horor iza zatvorenih vrata stana muškarca, koji je u zatočeništvu držao osmogodišnju devojčicu i nevenčanu surpugu, prepričavaju da su navodno i ranije prijavljivali slučajeve porodičnog nasilja, ali da policajci ništa nisu mogli da urade. Kako otkrivaju, majka osmogodišnje devojčice već duže vreme ne živi sa njima, a nakon što je raskinula sa njim, ubila je svoju majku.

Po pričama stanara, muškarac je u ovoj zgradi živeo u iznajmljenom stanu, a nesrećna žena koja je ceo slučaj prijavila policiji uspela je da iz njega pobegne 19. marta i tako prebijena je došla u prostorije Policijske stanice Palilula, gde je sve prijavila.

– Videla sam policiju i Hitnu pomoć, dve policajke su se posebno zauzele da se uđe u stan da se spase dete. Kada su ga iznele videla sam da je devojčica sklupčana u rukama jedne policajke i da na sebi ima ružičastu jaknu, nešto je zapomagala. Mislila sam da je beba, bila sam u šoku kad su mi rekli da ima 8 godina – rekla je jedna stanarka zgrade u Ulici Ružice Sokić.

Kako objašnjavaju, nikada nisu videli dete, tako da nisu mogli ni da pretpostave da je reč o osmogodišnjoj devojčici. Prepričavaju i da je detetova majka svojevremeno, pošto je rodila dete iz veze sa osumnjičemi, ubila svoju majku i završila na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi i da joj se gubi svaki trag.

Nije jasno da li je o slučaju bio obavešten i CZS ili neka druga nadležna institucija, jer dete od 8 godina bi po zakonu trebalo da ide u školu.

Stan je obijen i zapečaćen. Iz prostorija se širi jak smrad, a u njemu se nalaze otpaci od hrane za poneti i drugo đubre.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, osumnjičeni muškarac inače ranije osuđivan zbog krivičnih dela vezanih za drogu i nasilje u porodici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *