“MAJKA JOJ JE UMRLA NA POROĐAJU!” Huso otkrio istinu o Dalilinoj POLUSESTRI – socijalna služba ODVELA DETE

 “MAJKA JOJ JE UMRLA NA POROĐAJU!” Huso otkrio istinu o Dalilinoj POLUSESTRI – socijalna služba ODVELA DETE

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Đir sa Memom

Dalila Dragojević je juče u svojoj ispovesti za crnim stolom pred svima priznala da je sa 17 godina prekinula trudnoću. Ona je priznala da nije smela da kaže ocu Husi Mujiću da je abortirala, a on se potom oglasio i otkrio da je tek sada saznao za ćerkinu kiretažu.

Tokom njenih rasprava sa Dejanom, saznalo se i za Husinu ćerku sa prvom ljubavlju, koju je, prema njegovoj priči, tadašnja supruga Emina odvela u dom, a posle je želela da je uzme iz hraniteljske porodice.

– Ne znam šta da vam kažem, to je bilo… Ja nisam bio tu, bio sam odsutan kada je došla ta socijalna služba i odvela dete… Bili su socijalni radnici tu. Ja sam to dete uzeo, na mene je upisano dete… Izvadio sam pasoš i odveo dete u Austriju, pošto joj je majka umrla na porođaju, majka tog deteta, to je bilo par dana pred Novu godinu 1989. godine. Te neke gluposti sad iznose, i više nego što bi trebalo – rekao je Huso za Pink.rs

Podsećamo, Dejan i Dalila su se svađali za crnim stolom i iznosili prljav veš iz njihovog braka. Tom prilikom su spomenuli i Dalilinu polusestru.

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Znaš, tvoja mama je odnela dete. Uzela je od tetaka da čuva dete, pa ga odnela u dom. Tata ti je bio u Beču, on nije ni znao – rekao je Dragojević.

– Kad je devojčica otišla u dom, moja majka nikog nije poslala u dom. Kad je želela da uzme dete, neka Nemica ga je već usvojila i odvela. Kad su došli do nje ona nije želela da da dete nazad, jer je dobila papire za usvajanje – otkrila je Dalila.

– Laž, niste imali kontakt sa njom. Samo njena mama je mogla da preda dete u dom. Uzela je dokumenta od tvog tate – dodao je Dejan.

– Za sve ovo ćeš morati da odeš u mesto kod porodice u kojoj pričaš i da odgovaraš njima. Doći ću ja sa njima, pa ćeš odgovarati u Veterniku – rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *