MAJKA I BABA IZ PAKLA! Sandra optužena za smrt ćerke (9), umešana i baka, devojčica nađena u JEZIVOM STANJU, evo šta je imala svuda po telu!

 MAJKA I BABA IZ PAKLA! Sandra optužena za smrt ćerke (9), umešana i baka, devojčica nađena u JEZIVOM STANJU, evo šta je imala svuda po telu!

Foto: Profimedia

Elizabet Krajkovič (64) i njena ćerka Sandra (38) iz Arizone, optužene su za smrt devetogodišnje devojčice koja je preminula od teške infekcije.

Dve žene se suočavaju sa optužbama za ubistvo prvog stepena. Sandrina ćerka je, naime, preminula nakon teške infekcije koja nije adekvatno lečena.

Kada su u martu ove godine pozvale Hitnu pomoć, lekari su u njihovoj kući zatekli devojčicu u vrlo teškom stanju. Imala je vaši svuda po telu, a lekari iako su učinili sve da je spasu, nažalost su samo mogli da konstatuju smrt deteta.

Sandra je lekarima ispričala da je njena ćerka bila anemična i da je pet dana ranije imala povišenu temperaturu, glavobolju, kao i da je otežano disala.

Policija je Uvidom u poruke koje je Sandra razmenjivala sa svojim momkom, saznala da je ona svesno odbila da ranije odvede ćerku kod lekara iako ju je on molio da to uradi.

Foto: Tucson Police Department

Kada je policija došla u kuću zatekli su veliki nered, a u jednoj od soba ležalo je još dvoje Sandrine dece koji su imali blaži oblik infekcije u odnosu na devojčicu koja je preminula, piše Mirror.

Socijalne službe su decu smestile kod rođaka, a Sandri je oduzeto starateljstvo nad njima zbog zanemarivanja. Obdukcija je pokazala da je devojčica preminula od anemije koja je uzrokovana teškom infekcijom i neuhranjenošću.

Sandra se trenutno nalazi u zatvoru, ali nije poznato da li je u istoj ustanovi i njena majka ili se brani sa slobode. Iako je malo verovatno da vaši kod ljudi mogu da dovedu do anemije i smrtnog ishoda, postoji nekoliko situacija u kojima je to ipak moguće.

Na primer, ukoliko se neka osoba nalazi u riziku od dobijanja anemije, teška infekcija zbog vaški, koja dovodi do pojačanog stresa kod osobe, ali i češkanja može dovesti do pojave ove bolesti, a zatim i smrtnog ishoda.