MAJIN OTAC UDARIO NA PINK! “Neće da je vode kod lekara, jer bi on MORAO U ZATVOR!” PRODUKCIJA ŠTITI Cara!?

 MAJIN OTAC UDARIO NA PINK! “Neće da je vode kod lekara, jer bi on MORAO U ZATVOR!” PRODUKCIJA ŠTITI Cara!?

Sinoć je došlo do brutalnog sukoba između Maje Marinković i Filipa Cara koji je eskalirao, te je Car nasrnuo na Marinkovićevu, detaljnije POGLEDAJTE OVDE.

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković je hitno reagovao pa se uputio u Šimanovce, a potom se uslikao i ispred Pink televizije tokom noći, gde je javno pozivao da se Car izvede iz Zadruge i da ide u zatvor, nazivajući ga nasilnikom.

Podsetimo, Car je nedavno govorio da ne sme imati nijedan fizički kontakt, jer je na uslovnoj kazni, kako je presuđeno, nakon što je prošle sezone polomio vilicu Ademiru Pelešu, koji je tada izveden iz Zadruge POGLEDAJTE OVDE TAJ RAZGOVOR.

Sada je taki besan ispred Pink televizije pozivao da se Car odvede u zatvor, jer je nasrnuo na njegovu ćerku i time po njegovim rečima prekršio uslovnu kaznu:

– Nasilnik po ko zna koji put pokazuje mržnju prema ženama! Maja je pretučena a ne vode je kod doktora jer posle ovih povreda i batina, nasilnik mora da ide u zatvor, jer je pod uslovnom kaznom, jer je prošle godine čoveku slomio vilicu! Stop nasilju nad ženama – napisao je Taki, a potom je objavio i apel drugih stranica kojetraže diskvalifikaciju Cara.

– Dokle više produkcijo! Štitite nasilnika u svim sezonama njegovog učešća! Stop nasilništvu! Izbacite nasilnika! Diskvalifikacija za nasilnika – piše u objavi koju je podelio Majin otac,

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Cveta otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE: Ovo su detalji njenog odlaska iz Zadruge