MAJIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU – danima ga DOZIVA, sad se ODAZVAO! Sprema joj se PAKAO: “Ne mogu da budem sa njom…”

 MAJIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU – danima ga DOZIVA, sad se ODAZVAO! Sprema joj se PAKAO: “Ne mogu da budem sa njom…”

Foto: TV Pink printscreen

Bivši zadrugar Milan Janković Čorba, večeras se pojavio u Beogradu, na promociji nove knjige Jelene Nikolić, a pred našim kamerama otkrio je da li je dobio poziv za aktuelnu sezonu “Zadruge” i kako reaguje na to što ga bivša devojka Maja Marinković doziva.

Zadruga stalno ide iza i ispred mene, svi me dozivaju, ali Čorba ima neke druge stvari kojima se bavi. Svestan sam da sam za Maju poseban i broj jedan, ali ja ne mogu da budem sa nekim sa kim sam prijatelj. Što sam joj toliko poseban, ne znam, verovatno vunene čarape i živa jaja. Ne zavisi od mene da li ću ući, videćemo, ne bih puno pričao o tome – rekao je Čorba.

Na konstataciju novinara da to znači da je poziv već stigao, on se nasmejao i time još više uneo sumnju da ulazi.

Sa Kristijanom Golubovićem je bio najbolji prijatelj, a onda u realnom svetu nisu razmenili ni reč. Milan nam je otkrio kako sada gleda na sve to:

U rijalitiju smo bili najbolji drugari, a što se tiče života van rijalitija, nismo se nikada videli, niti čuli. Shvatio sam da je virtualni svet jedno, a realnost drugo. Nije mi krivo jer sam shvatio da to nije realno prijateljstvo, razgraničio sam – istakao je Čorba.

U izjavi nam je otkrio i u kakvom je odnosu sa Takijem Marinkovićem, kao i Tarom Simov, a zatim je progovorio i o svim prevarama u “Zadruzi”. Detaljno poslušajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.