MAJI MARINKOVIĆ ZAGARANTOVANO 1. MESTO U “ZADRUZI 6”?! Pred finale otkrila: “Sve sam mogla da predvidim osim ovoga”

 MAJI MARINKOVIĆ ZAGARANTOVANO 1. MESTO U “ZADRUZI 6”?! Pred finale otkrila: “Sve sam mogla da predvidim osim ovoga”

Dvostruka rijaliti pobednica i bivša zadrugarka, Jelena Golubović dala je svoju prognozu o tome ko će pobediti u rijalitiju “Zadruga 6”, čije finale je zakazano za četvrtak.

Jelena sada tvrdi da je Maji Marinković zagarantovano prvo mesto, jer je pravila velike preokrete u rijalitiju.

– Meni je najjači utisak ostavila Maja Marinković, jer je pravila neočekivane obrte. Ja sam neko ko je i reditelj i dramaturg i neko ko je od trinaeste godine na daskama koje život znače i zato sam sve mogla da predvidim osim u slučaju tih neočekivanih obrta, a to je pravila Maja Marinković. Nije folirant za razliku od Ane i Aleksandre koji su foliranti – rekla je Jelena, a potom se žestoku obrušila na Aleksandru.

– Aleksandra ima nečeg ku**inskog u sebi. Meni kaže svašta za baku, onda se se svađa satima i potpuno se zaboravi da je ona započela svađu. Toliko je zlobna i ne bih volela nikako da ona pobedi. Ne bi ni Ana trebalo da pobedi je jedan dan kaže za Zvezdana da je njen dželat, da joj je unuštio život, a onda plače za njim. Ženo, odluči se. Je l’ ga voliš ili ga ne voliš? Je l’ te vezivao za radijator ili nije? Ne može neko ko je bolestan da bude pobednik. Kao što znate da je Miljani potreban psihijatar, psihoterapeut, tako je i Ani potreban, na kraju krajeva ona i sama priča da ide na terapiju – istakla je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *