MAJI JE PREMINUO OTAC – Evo šta se dešava u Zadruzi nakon TRAGIČNE VESTI spolja: Nije mogla ni u bolnici da ga vidi

 MAJI JE PREMINUO OTAC – Evo šta se dešava u Zadruzi nakon TRAGIČNE VESTI spolja: Nije mogla ni u bolnici da ga vidi

Ivo Kovačević, otac aktuelne učesnice Zadruge, Maje Kovačević, i nestale pobednice Velikog brata, Marijane Seifert, preminuo je od raka pluća.

Kako mediji prenose, Ivo je nedavno saznao da boluje od kobne bolesti, a danas je saopštena vest o njegovoj smrti, koju je potvrdila njegova supruga.

Maja je u Zadruzi govorila o svojoj porodici i nestaloj sestri, te tvrdila d aona oseća da joj sestra više nije među živima, da to oseća, jer su bile jako bliske.

Kako je objavljena tragična vest, gledaoci iščekuju i gledaju rijaliti u nadi da će neko u skorije vreme javiti Kovačevićevoj da joj j otac preminuo, ali do sada još ništa nije javljeno u Beloj kući.

U komentarima po društvenim mrežama, gledaoci su podeljeni, jedni osuđuju produkciju što Maja odmah nije izvedena iz rijalitija, dok drugi razumeju čelnike jer je prošle godine došlo do skandala kada je lažirana smrt Franja Osmakčića, te je Marko Osmkčić izašai iz Zadruge i otišao u Švajcarsku, te se više i nije vraćao.

“Mogli su da joj kažu da je bolestan, da ga poseti u bolnici, nije mogla da dođe ni u bolnicu da ga vidi bar poslednji put”, “zašto joj još ne javljaju?” “Evo, ona se sada kupala, deluje kao da ništa ne zna”, neki su od komentara, dok drugi tvrde da bi trebalo neko od porodice da dođe po nju u Šimanovce kako bi se prenela ova tužna vest i kako bi ona tada izašla iz rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO – Elektra Elit otkrila da je bila sa VOJSKOM MOMAKA: Progovorila o svom POLU “Ja sam MAMA IGRE”