MAJA U ŠOKU PROGOVORILA O ZABRANI NA PINKU: Ušla u RAT sa čedom ružičastog jata, SNOSIĆE POSLEDICE?!

 MAJA U ŠOKU PROGOVORILA O ZABRANI NA PINKU: Ušla u RAT sa čedom ružičastog jata, SNOSIĆE POSLEDICE?!

Foto: Srbija Danas

Već danima u domaćim medijima glavna tema su Maja Marinković i Jovana Jeremić. 

Jovana Jeremić nedavno je dobila poruke pretnje od osobe koja kaže da pripada klanu Velje Nevolje, a koja joj je zabranila da komentariše starletu Maju Marinković i njenu vezu sa nevenčanim suprugom njene bivše drugarice. U celu priču je navodno umešana i starleta Tamara Đurić koja je licu koje joj je pretilo dala Jeremićkin broj telefona.

Voditeljka je pre par dana 4h bila u policijskoj stanici gde je davala izjavu i podnela prijavu protiv nepozntog lice koje joj je slala uznemirujuće poruke. 

Danas je red došao na Maju Marinković koja je dala izjavu u policijskoj stanici 29. novembar povodom pretećih poruka upućenih Jovani Jeremić. Maja se u stanici zadržala puna tri sata, a nakon što je napustila policijsku stanicu izjavila je da nije kriva, te da će tužiti voditeljku zbog klevete i kaljanja ugleda i imena. 

Na naše pitanje, kako bi reagovala ako zbog ovog sukoba dobije zabranu pojavljivanja na televiziji Pink, budući da je Jeremićeva tamo zaposlena, Maja je imala spreman odgovor: 

maja marinković
Foto: Srbija Danas

– Ja tu kuću poštujem, samo mislim da nije u redu, bez obzira gde god ona da radi, ja nikada nisam nikoga uvredila tamo, niti ću, ali ne dam na sebe. Otišla bih kod nje i na TV duel u Jutarnji program, zašto da ne? Ja sam se sama i pozvala, rekla sam, ako želi gledanu emisiju da joj ja budem gost. Pa to bi gledao ceo Balkan, Posebne uslove ne bih imala, dovoljna je moja pojava, a ona nek’ se valja po podu i čita vesti. Što se tiče zabrane na Pinku, mislim da za to nema potrebe, zašto bi me neko zabranio ako je mene neko prvi uvredio? Sve ih tamo volim, poštujem i cenim, ali ne dozvoljavam da me kvazi novinarke vređaju – poručila je Maja. 

Više o tome šta je rekla o samom saslušanju pogledajte na snimku ispod teksta: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.