MAJA OTKRILA SVE O ODNOSU SA BELIVUKOM: Jovana upletena u KRIMINOGENI MILJE – Sve smišljeno URAĐENO?!

 MAJA OTKRILA SVE O ODNOSU SA BELIVUKOM: Jovana upletena u KRIMINOGENI MILJE – Sve smišljeno URAĐENO?!

Foto: E-stock

Rijaliti zvezda Maja Marinković pozvana je na saslušanje u policijsku stanicu 29. Novembar, kako bi dala izjavu povodom pretnji koje je Jovana Jeremić dobila navnodno zbog nje.

Naime, Jovana Jeremić nedavno je dobila poruke pretnje od osobe koja kaže da pripada klanu Velje Nevolje, a koja joj je zabranila da komentariše starletu Maju Marinković i njenu vezu sa nevenčanim suprugom njene bivše drugarice. U celu priču je navodno umešana i starleta Tamara Đurić koja je licu koje joj je pretilo dala Jeremićkin broj telefona.

Maja se u stanici zadržala puna tri sata, a nakon što je napustila policijsku stanicu izjavila je da nije kriva, te da će tužiti voditeljku zbog klevete i kaljanja ugleda i imena. Tom prilikom je i otkrila da li je imala ikakve veze sa Veljom Nevoljom, kako je Jovana tvrdila. 

Foto: Srbija Danas

– Ljude iz kriminogene sfere nikada nisam srela, ne poznajem ih, ne bih upirala prstom ni u koga, kao što je ona uprla prstom u mene, verujem da je cela ta priča povezana sa njom. Ne mogu da tvrdim, ali ne bi me čudilo da je žena sama kupila karticu i sebi slala poruke ili u dogovoru sa nekim ljudima pošto je mnogo hrabra. Ona je mene prva uvredila, ja nju nikada nisam prva, niti imam potrebu da jednu Jovanu Jeremić, kvazi novinarku vređam. Ne dozvoljavam da jedna promiskuitetna voditeljka koja čitavesti valjajući se po podu, bruka ovu zemlju i državu, upire prstom u mene, uvodi me u neke klanove sa kojima nikakve veze nemam – rekla je Maja i dodala: 

– Ja Veljka Belivuka zaista ne znam, niti sam ikada bila upućena u sve te priče. Mislim da je to dogovor ili neki interes da bi dobila na medijskoj pažnji pošto nikada više u životu nije bila čitana nego sada kad je uzela ime Maje Marinković u usta. Cirkuzantkinja je dobila malo medijskog prostora – zaključila je starleta.

Foto: Srbija Danas

Ona je takođe istakla da se čula sa Tamarom Đurić, kao i da dele isto mišljenje po pitanju cele afere:

– Tamara nema nikakve veze sa ovim, devojku su upleli u celu priču, nas dve smo u dobrim odnosima i ustanovile smo da je žena za hospitalizaciju – izjavila je Marinkovićeva.

Maja Marinković otkrila detalje saslušanja u policijskoj stanici 29. novembar – oplela po Jovani Jeremić