MAJA I PECA NAPUSTILI SRBIJU! Aleksandrin muž ODVEO Marinkovićevu daleko od očiju JAVNOSTI: “Ne odvajaju se!”

 MAJA I PECA NAPUSTILI SRBIJU! Aleksandrin muž ODVEO Marinkovićevu daleko od očiju JAVNOSTI: “Ne odvajaju se!”

Maja Marinković i Predrag Peca Raspopović šokirali su javnost kada je isplivao njihov video na kome se ljube.

I dok traje drama zbog njihove afere, njih dvoje su otputovali u su Crnu Goru, a popularna starleta kazala je drugarici da sa Subotićkinim mužem nije samo avantura već je preraslo u ozbiljnu vezu:

– Maja i Peca su započeli vezu i sada se ne odvajaju. Odmah posle Zlatibora otputovali su u Crnu Goru gde će provesti nekoliko dana. Ona nema nameru da raskida s njim i tvrdi da njegova veza sa Aleksadrom uopšte nije funskionisala i da su bili zajedno samo zbog deteta. Maja kaže da se ozbiljno zagrejala za Pecu i da će se boriti za njihovu vezu – otkrila je Marinkovićkina drugarica.

Aleksandra Subotić ne krije da je van sebe zbog udarca koji joj je zadao bivši partner i prijateljica, a nedavno je snimila i lajv gde je pričala o svemu.

– Za mene nikad ne možeš reći da sam se drogirala, da sam bila neverna, da sam se bilo kako ogrešila. Ako sam nešto lupila, napisala u afektu, bila sam ljuta. Kada sam se ljutila poveravala sam ti se, sve iznesi. Kada ja počnem da iznosim o tebi, videćeš. Tužno je da sam spala na taj nivo da se raspravljam – pričala je Aleksandra u lajvu.

Mia Borisavljević: Monah nas je nagovorio na brak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *