MAJA FINANSIRALA DEČKA ZATVORENIKA: Nosila mu PAKETE u Valjevo! Taki ludeo OD BRIGE – procurili detalji!

 MAJA FINANSIRALA DEČKA ZATVORENIKA: Nosila mu PAKETE u Valjevo! Taki ludeo OD BRIGE – procurili detalji!

Radomir Marinković Taki u javni svet ušao je kao otac jedne od najskandaloznijih rijaliti učesnica Maje Marinković. Redovno komentariše ponašanje svoje ćerke jedinice, koju je odgajio kao samohrani otac, i barabar sa njom deli medijsku slavu.

Svoju ćerku obožava i opisuje je kao veselu, vrcavu, prelepu devojku iz Beograda i naglašava da se zbog nje nikada nije oženio, da mu je ona ceo svet, a sada je otkrio i zanimljivosti iz njenog ranijeg perioda.

– Maja je uvek bila specifična i kada je imala tri godine uvek je pravila neke probleme – počinje Marinković, i dodaje:

– Baš sam skoro pomerao krevet i našao sam gomilu njenih telefonskih kartica. Ko zna sa kime se i kada dopisivala.  Mala deca su mala briga, a velika deca su velika briga. Ona je sada svoja na svome, uspela je u životu, poznata je i dete je Pink televizije – kaže Radomir, i osvrće se na ljubavni život svoje jedinice koji intrigira javnost.

– Uvek je imala neke dečje veze. Već sa 17 godina je upoznala dečka u kog se mnogo zaljubila. Vraćali su se iz izlaska i njega je uhapsila policija, bio je problematičan. Ona je nabavila neku dozvolu i svakog prvog je nosila u zatvor paket tom dečku. Jako je lojalna kada nekog zavoli. Tada nije radila i svaki mesec mi je tražila 300 evra da tom dečku napravi paket. Sećam se, bio je sneg i taj dan za Novu godinu odluči da ide da mu nosi paket. Tražila mi je da je odvezem na voz, pa da ona dalje ide  sama za Valjevo. Ja kažem: “Majo, pa nećeš da čekaš Novu godinu?”. A ona meni: “Ali Taki, i njemu je Nova godina”. Ja čistim auto i krećem da je vozim, sve mislim u sebi gde na voz da je ostavim, kako će dalje do Valjeva, od brige hoću da poludim. I odvezem je ja u Valjevo da dečku odnese poklon. Idu mi suze na oči što vozim ćerku da vidi dečka zatvorenika. A kad je on izašao iz zatvora, bili su još dva meseca zajedno i razišli su se – otkriva Taki.

Marinković se osvrnuo i na činjenicu da mu je kao samohranom ocu najteže bilo da Maji objasni zašto nema majku kao sve druge devojčice.

– Najgore mi je bilo kada su praznici, pa dete uvek očekuje mamu na vratima, a ona nekad dođe, bude tu deset dana, pa je onda opet nema po tri meseca. Pa opet dođe, pa je nema tri godine. Za Božić ja napravim paketić i stavim da je sačeka ujutru, kažem joj bila je sinoć mama ostavila je poklon, ali je morala da ide, žurila je. Ona posle danima pita kad će mama doći, smišljao sam uvek neke izgovore. Bilo je jako teško – sa suzama se prisetio Taki.

Taki je priznao da je uvek modirao Maju i da nije insistirao na tome da radi kućne poslove, pa danas bukvalno ne zna ni jaje da isprži.

– Maja ne zna da kuva. Prošle godine kada je uzela stan i preselila se, zvala me je da me pita da li se jaja peku na ulju ili na vodi. Ja sam se šlogirao, došlo mi da bacim telefon. Nju to ništa ne zanima, ona samo kuca u telefon i naručuje haljine preko interneta – kaže otac rijaliti učesnice.

Taki se prisetio i nestašluka svoje ćerke, koji se, srećom,  nije fatalno završio.

– Otišla je jednom prilikom kod drugarice koja je imala bazen. Maja je skočila u bazen, pa i ona za njom, a sve to je bilo na terasi. Prevrnule su ceo bazen sa terase i pale dole. Sva sreća, nisu se povredile, a moglo je da bude strašno – ispričao je Marinković.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *