“MA KO SI, BRE, TI, FILIPE CARE!” Hitno oglašavanje Kristijana Golubovića: “Pljuje, pa liže, to rade kukavice!”

 “MA KO SI, BRE, TI, FILIPE CARE!” Hitno oglašavanje Kristijana Golubovića: “Pljuje, pa liže, to rade kukavice!”

Foto: Srbija Danas

Filip Car, kao i mnogi bivši zadrugari napravio je TikTok nalog i svakodnevno se uključuje i “lajvuje”, a na taj način zarađuje kada mu pratioci pošalju poklone.

Osim Filipa, na TikToku se mogu videti i Kristijan Golubović, Aleksandra Nikolić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Marijana Zonjić, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i mnogi drugi.

Nedavno, pojavio se snimak na ovoj platformi kako Filip Car poziva Kristijana Golubovića “da malo pričaju” nakon što je čuo šta je Golubović pričao za njega.

Foto: ATA images

– Znaš sa kim sam igrao meč – pitao je jedan korisnik Filipa sa kojim je “lajvovao”.

– Sa kim? – pitao je Filip.

– Sa Kristijanom Golubovićem. 

– Kada? – pitao je Filip.

– Pre jedno sat i ja ga pitao ko je jači, Filip Car ili ti, on mi kaže “Filip Car bi mogao k*rac pušiti” – preneo mu je korisnik.

– Reci neka dođe tu, pa neka me pobedi. Neka dođe slobodno. Da pričamo malo – rekao je Car, a DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

@filip_car_original #TikTok m@fia🤣🤣🤣#@Kristijan Golubovic official #kristijangolubovic @ᴋʀɪꜱᴛɪᴊᴀɴ ᴋʀɪʟᴇ ɢᴏʟᴜʙᴏᴠɪᴄ ♬ Originalton – filip_car_original

Međutim, u poslednjem lajv uključenju Car se izgleda predomislio, te se javno obratio Kristijanu ali i Radomiru Marinkoviću, Takiju o kom je već pričao u lajvu POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Sada je Car odlučio da ne želi probleme i to je javno i rekao:

– Kristijane, Taki, ne znam ko sve, te žene neke sa kojima sam bio, ne želim vas u svom životu, želim vam sve najbolje. – počeo je Car, pa dodao:

– Manite me se, evo javno govorim! Ne želim ni sa kim problem! – rekao je Car, detaljnije pogledajte KLIKOM OVDE.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Za SrbijaDanas, sada se oglasio i Kristijan Golubović, koji je vidno isprovociran odgovorio na prozivke Filipa Cara.

– Već godinama,su javne mreže,dostupne baš svima i svakome… Tako da je tehnološki napredak omogućio bukvalno svakom idiotu da iskoristi priliku da se snima ili tastaturiše na bilo kakav način…. Pa sam lično doživeo, doživljavam, najvneverovatnije verbalne klevete, laži, pretnje, ali naravno, samo verbalno i od tada je za mene počela neka nova era problema – počeo je Kristijan, te dodao:

 Jedini lek za takve anomalije su us*ane motke, međutim, zakon se urigorozio,pa mete (žrtve) verbalnog prozivanja, maltretiranja, izazivanja i svega onog najmizernijeg na daljinu ,moramo da merimo vagom iz razumnog mozga, dodajući matematički zbir svega toga ,da prosto, samo normalan ima štetu, šta god da uradi. U zamci sam te nove ere, svojim karakterom i naravi, koja prosto ne prašta, ni nešto bezazleno a kamoli da neko sa namerom laže u cilju da me degradira kao čoveka i to sa ozbiljnom, zlom namerom! – rekao je Kristijan za SrbijaDanas.

 Svi kao Filip prvo pljuju i s*ru, pa onda bi da ližu i jedu?? To i ne ide baš tako, jer navikli su se previše na novu eru u kojoj jednostavno mogu, a i oni sami žele, da ispadnu hrabri, opasni, na najmizerniji način! I sada šta? Filip Car…..bla bla bla,pa menja ploču? Ja sam bio jasan i glasan uvek i tako će biti zauvek! Ja ne pljujem, pa ližem…..to rade loši ljudi i kukavice! On je to svojom tupavom izjavom to loše uvio u foliju i kao indirektno poručio da mu “mi” ne trebamo u životu! A ko si ti, Filipe Care, uopšte? – zaključio je Golubović za Srbija Danas.

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE DEJANA DRAGOJEVIĆA! “To je karma!” Bez dlake na jeziku o pobedi Aleksandre Nikolić! ŠOK PRIZNANJE “Klanjao sam u Zadruzi”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.