LUNA ZBOG POBAČAJA POTRAŽILA POMOĆ STRUČNJAKA – Đoganijeva zbog gubitka bebe ide kod PSIHOLOGA?

 LUNA ZBOG POBAČAJA POTRAŽILA POMOĆ STRUČNJAKA – Đoganijeva zbog gubitka bebe ide kod PSIHOLOGA?

Pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani, teško je podnela gubitak bebe, a uz nju su suprug, porodica i prijatelji.

S obzirom na to da nikada pre nije bila u ovakvoj situaciji njoj su mnogo pomogli i saveti psihologa.

To joj je preporučila bliska prijateljica i Luna je prihvatila svaki savet. Radosne vesti su podelili sa svojim pratiocima čim su saznali da će po drugi put postati roditelji, međutim tužne su saopštili tek kada je Đoganijeva bila spremna za to.

  • Spontani pobačaj je bolno stanje za svaku ženu bez obzira na to da li već ima dete ili ne. Ovo se nažalost često dešava, a Luna je osećala veliku tugu. Kako bi se emocije vratile u normalu, obično je potrebno više vremena, nego što je to potrebno za fizičko zarastanje rane, zato su uz Lunu porodica, ali nije odbacila ni savete psihiloga – rekla je za Kurir njena bliska prijateljica.

Luna je posavetovala stručnjaka i javno progovorila o teškom periodu.

  • Izgubili smo ovu trudnoću posle 12 nedelja. Saznali smo par dana ranije, nismo hteli odmah da pričamo, da malo prođe. Tako je trebalo da bude, neki virus je prošao kroz mene, tako je doktorka rekla, plod je bio jako mali, znaju žene koje su prošle kroz to. Šta god se desi majci to utiče na plod, bila sam loše, nisam znala da sam trudna kada sam išla u Ameriku. Srce je prestalo da kuca, hvala Bogu, dobro je što je bilo rano, dok se nije formiralo – istakla je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “ALEKSANDRA ME JE RUČNO ZADOVOLJILA” Branko Gerov otkrio DETALJE diskvalifikacije u emisiji “Između dve vatre”