“LUNA JE OSTAVLJENA NA NAJBEZOBRAZNIJI NAČIN” Posle 6 godina stiglo javno izvinjenje za Đoganijevu

 “LUNA JE OSTAVLJENA NA NAJBEZOBRAZNIJI NAČIN” Posle 6 godina stiglo javno izvinjenje za Đoganijevu

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Veteran “Zadruge”, Lepi Mića, sinoć je gostovao u još jednoj emisiji “Narod pita”, i tom prilikom se dotakao pobednice druge sezone, Lune Đogani Miljković, sa kojom od tada nije u dobrim odnosima. 

Luna je bila na meti osuda javnosti, ali i tadašnjih zadrugara jer je u prvoj sezoni stupila u vezu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Od “Zadruge 1” gotovo da se u svakoj sezobi desila identična situacija, ali niko nije prošao “kao bos po trnju” kao što je to bio slučaj sa Đoganijevom.

Lepi Mića bio je najglasniji kada je u pitanju osuđivanje tada mlade Lune, a sada je progovorio o svemu. 

– Mićo, da li misliš da si bio grub prema Luni kad vidiš ove manipulatore poput Ane Ćurčić? – pročitao je pitanje sa Tvitera voditelj Darko Tanasijević.

Lepi Mića
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Luni želim svu sreću. Ja sam se ljutio jer vređa Kiju, Slobu sam zvao balvanom. Bio sam u svađi sa Slobom, Kijom i Lunom. Ja nisam neko ko navija, ali branim iste stavove. Sa Lunom sam se svađao zbog toga, ali sam uvek govorio da je ona javno rekla i borila se za to, a ona je ostavljena na najbezobrazniji način – rekao je Mića, a potom je usledilo pitanje u kojem je Mića trebalo da uporedi Lunu i njene postupke sa Anđelom Đuričić i njenim ulaskom u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

– Pričaću o iskrenosti, Luna nije moralisala, a Anđela je moralisala. Luna je odmah meni rekla da to gori, peti ili šesti dan. Ja sam nju samo osuđivao što je vređala Kiju. Anđela kad je ušla napala je Karića što joj se udvarao, pa onda napraviš to sa Zvezdanom. Ja sam to podržao jer sam shvatio šta se desilo u kecu, zato sam joj govorio da ne vređa Anu Ćurčić. Anđela je shvatila da je uradila lošu stvari i nije imala m*da da nosi, Luna je to znala da nosi. Luna je bila iskrena do kraja, a ova sve na pola – pričao je Lepi Mića.

Luna Đogani
Foto: Srbija Danas

– Kad si poslednji put video Lunu? – pitao je voditelj.

– Sreli smo se kod Sanje Marinković u emisiji, uvek je pozdravim. Luna je videla da sam ja prema njenoj majci bio dobar, prema njenom bratu i ocu, nisam imao ništa lično protiv njene porodice. Luna mene ne mrzi, možda je ljuta što sam je vređao, ali tad sam joj mislio dobro. Na kraju se ispostavilo da je Sloba otišao i da joj se nikad više nije javio u životu – ispričao je Lepi Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.