LUKA JOVIĆ I SOFIJA MILOŠEVIĆ KUPUJU STAN OD 2 MILIONA U PORTONOVOM: Postaju prve komšije Novaka Đokovića?

 LUKA JOVIĆ I SOFIJA MILOŠEVIĆ KUPUJU STAN OD 2 MILIONA U PORTONOVOM: Postaju prve komšije Novaka Đokovića?

Foto:instagram printscreen

Sofija Milošević i Luka Jović kupuju stan u Portonovom, kako piše “Telegraf”.

Manekenka i dizajnerka i srpski reprezentativac rešili su da navodno u ovom luksuznom kompleksu kupe nekretninu, pošto i ove godine tu ostaju čak mesec dana.

– Njima je Portonovi raj na zemlji, a iako su proputovali pola sveta ovde se osećaju najprijatnije i rešili su da kupe nekretninu. Koliko znam, već se to privodi kraju. Stvar je u tome što im se više isplati da kupe stan, nego da plaćaju samo za smeštaj i do 60.000 evra po letovanju, jer ona tu ostaje i do mesec dana – počinje priču sagovornik.

Foto:instagram printscreen

 Znam da su gledali da to bude stan u zgradi u kojoj je Novak kupio dupleks, ali ne znam da li su tu našli nešto slobodno i što njima odgovara. Ta lokacija je sjajna, na dva minuta je od peščane plaže, ima recepciju, obezbeđenje, teretanu… Sve što im je potrebno za miran i lagodan boravak – objašnjava izvor.

Kako kaže, cene nekretnina u Portonovom se čuvaju u velikoj tajnosti, a i kada bi se neka informacija raširila vrlo teško bi došla do javnosti jer su zaposleni uslovljeni ozbiljnim ugovorima.

– O tome ovde ne sme da se priča, ali znate kako to ide, informacija uvek procuri i šuška se među zaposlenima. Koliko znam, oko 2,5 miliona evra je stan koji su Sofija i Luka pikirali – zaključio je sagovornik za Telegraf.rs.