“LOVAČKI SAVEZ TUŽI KARLEUŠU” Topalko se KONAČNO oglasio, njene reči izazvale NEZAPAMĆEN estradni rat!

 “LOVAČKI SAVEZ TUŽI KARLEUŠU” Topalko se KONAČNO oglasio, njene reči izazvale NEZAPAMĆEN estradni rat!

Foto:Instagram printscreen/topalko.top/Srbija Danas

Nedavno je nastao pravi rat između Jelene Karleuše i Milana Topalovića Topalka, a sve zbog slike iz lova koju je pevač objavio, a koju je Karleuša, kao veliki protivnik lova, oštro komentarisala uz psovke i pretnje. 

Topalko nije pridavao preveliki značaj Jeleninim rečima da je njoj “potrebna puška kako bi njega detoksirala”, već je objasnio razloge zbog kojih je počeo rekreativno da se bavi lovom. 

Jelena-Karleuša
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić


– Ja sam to shvatio da neko priča ko nije pre toga razmislio šta priča. Mene su zvali iz Lovačkog Saveza da je tuže, nisam neka svađalica i to nisam želeo. Ja sam registrovan lovac u Savezu, to je stvar izbora. Uvek sam za to da ljudi imaju stav, ali da ga ne nameću drugima. Lovci nisu neka grupa budaletina koji nose oružje i pucaju šta im se svidi. Da bi postao lovac moraš da prođeš test koji traje skoro godinu dana, lekarske preglede, ali i bezbednosnu proveru kako bi dobio dozvolu za nošenje oružja – kaže on.

Pevač je priznao i da je dobijao pretnje na društvenim mrežama, ali da se ne obazire previše na ono šta drugi pričaju o njemu.

– Ja sam dobijao i pretnje od tih, ne znam kako da ih nazovem, njenih fanova, sve sam to ostavio ispod slike, nisam ništa obrisao. Neka svi vide, ja ništa ne krijem – kazao je Topalko u emisiji „Grand Magazin“.