LJUTO OBRAĆANJE ŽELJKA MITROVIĆA: Morao da reaguje zbog Aleks i Cara – To su glumci u igranom programu…

 LJUTO OBRAĆANJE ŽELJKA MITROVIĆA: Morao da reaguje zbog Aleks i Cara – To su glumci u igranom programu…

Foto: Srbija Danas / Youtube printscreen/Zadruga official

Na televiziji “Pink” emituje se šesta sezona popularnog rijalitija “Zadruga”. Činjenica je da svaka pomeri granicu gledanosti, a ova sezona posebno je intenzivna jer je u njoj i bivši robijaš Zvezdan Slavnić.

Njegov ljubavni trougao sa nevenčanom suprugom Anom Ćurčić i ljubavnicom Anđelom Đuričić ne prestaje da intrigira javnost.

Ovih dana, u svađama i fizičkim nasrtajima, posebno su aktivni Anđela i Zvezdan, pa publika često ima priliku da vidi kako se Slavnić ophodi prema njoj.

Zvezdan Slavnić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Gađa je, gazi, gura i udara… Što definitivno nije ponašanje jednog džentlmena.

Naravno, kad god prekrše pravilo rijalitija i upotrebe nasilje, zadrugari su kažnjeni iako im se to ne saopšti odmah. Često i stanovnici Bele kuće upliću i ljude iz spoljnog sveta u svoje sukobe, što je takođe zabranjeno.

Čelnik Pinka Željko Mitrović više puta je isticao da ne toleriše nasilje na televiziji i da ne želi da se u igru upliću ljudi koji na nju nisu pristali, a u komentarima ispod svoje objave još jednom je to potvrdio.

– To su “glumci u igranom pozorištu” i nije dozvoljeno da satanizuju bilo koga napolju ili da koriste ekran za obračun sa bilo kim ko nije potpisao ugovor o igri – poručio je ljut Mitrović.

Željko Mitrović
Foto: instagram printscreen/jasi_jasi_svi_su_nasi

Fanovi rijalitija komentarišu da se ove reči odnose, osim na Zvezdana i njegove dame, i na Aleksandru Nikolić, Filipa Cara i Lazara Čolića Zolu, koji često iznose informacije iz produkcije i spoljnog sveta, za koje često nema potvrde da su tačne.

I sinoć su usnimljeni kako tajno šapuću o svojim uslovima u rijalitiju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.